Τζανακόπουλος: Σφοδρή επίθεση σε Μητσοτάκη για τους διοικητές νοσοκομείων

Βαριές εκφράσεις από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Τζανακόπουλος

Προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις,  εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, για το ζήτημα της επιλογής των διοικητών των νοσοκομείων, ύστερα και από όσα δήλωσε ο 80χρονος Κ. Πατέρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη, κατά τη συζήτηση σχετικά με το νομοσχέδιο της ΔΕΗ στη Βουλή.    

Στα «χαρακώματα» ο Χατζηδάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ 

«Φτιάχνετε σχέδιο για τον έλεγχο της δημόσιας διοίκησης και της δημόσιας ζωής της χώρας. ΕΥΠ, κουμπάροι, ανίψια και ΕΡΤ... Όμως με τους διοικητές των νοσοκομείων τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Διότι το ρουσφέτι αποδίδεται ευθέως στον κ.  Μητσοτάκη, το είπε σαφώς ο κ. Πατέρας,  ξαγόρασε τις ψήφους του Πατέρα για μια θέση. Αυτός είναι πουλάει το κράτος ως λάφυρο σε αντάλλαγμα για λίγες ψήφους, να τον χαίρεστε. Πουλάει το κράτος, πρόκειται για ντροπή στη δημοκρατία. Θα έπρεπε να πάρει θέση διότι διαφορετικά είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην σύγχρονη πολιτική ιστορία» υποστήριξε ο κ. Τζανακόπουλος. 

Σε ανάλογο ύφος πρόσθεσε: «Εσείς πουλάτε θέσεις του κράτους για να πάρετε ψήφους. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Οφείλει εξήγηση ο Μητσοτάκης. Είναι έκθετος πολιτικά και είναι η αρχή μιας κατάστασης που θα οδηγήσει σε προβλήματα την κυβέρνηση». 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top