Πολάκης: Την Πέμπτη θα πάω στην επιτροπή, αν τολμούν ας φέρουν τη φρουρά

«Θέλουν να εκφοβίσουν τους εισαγγελείς»

«Την Πέμπτη θα είμαστε εκεί» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Παύλος Πολάκης, αναφορικά με την επόμενη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής για τη Novartis, από την οποία εξαιρέθηκε ο ίδιος και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Ας φωνάξουν τη φρουρά. Να τολμήσουν και να πάρουν τη φρουρά να μας πετάξει έξω, να γυρίσουμε και επίσημα σε εποχές χούντας. Εκεί θα είμαστε. Σε αυτή την ιστορία είμαι κατήγορος, όχι κατηγορούμενος», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Αν θέλουν να γυρίσουν σε μέρες του '67, εμείς δεν κωλώσαμε ούτε τότε».

Προανακριτική: «Χαμός» μετά το αίτημα εξαίρεσης Τζανακόπουλου - Πολάκη

«Απείχαμε από τη διαδικασία και έτσι δεν νομιμοποιήσαμε την πλειοψηφία της Σαμαρικής ακροδεξιάς με τον συνεργάτη τους τον κ. Κεγκέρογλου, οι οποίοι αποφάσισαν, για να καλύψουν τις πομπές τους, για να πουλήσουν πολιτικό τσαμπουκά και να συσκοτίσουν το σκάνδαλο Novartis, να μας εξαιρέσουν με νομικίστικους σολικισμούς», είπε ο κ. Πολάκης στη συνέχεια.

Όσον αφορά την εξαίρεσή του, είπε: «Αν εγώ που έβαλα όλη μου τη δραστηριότητα ως υπουργός, ως όφειλα, για να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές του σκανδάλου Novartis είμαι μεροληπτικός, ο Πλεύρης, ο Κεγκέρογλου, ο Μαρκόπουλος, ο Κυρανάκης, αυτοί δεν είναι μεροληπτικοί;», σημείωσε ο κ. Πολάκης, υποστηρίζοντας πως στόχος τους είναι να εκφοβίσουν τους εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top