Αποκάλυψη: Στον «αέρα» και η ένταξη στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια!

Κινδυνεύει να τα χάσει όλα ο Ζάεφ

«Ο Ζάεφ κινδυνεύει να τα χάσει όλα: Και την Ευρώπη και την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ  που του εξασφαλίζει την αμερικανική ομπρέλα προστασίας και άρα την κυριαρχία του» αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που παρουσίασε σήμερα η Κατερίνα Παπαγοπούλου. 

Όπως πρόσθεσε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star, πέντε από τα 29 κράτη μέλη του ΝΑΤΟ δεν έχουν επικυρώσει ακόμη το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας.  Αναμεσά τους είναι η Γαλλία και η Ολλανδία, οι ίδιες δηλαδή που μπλόκαραν την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρώπη, κάτι το οποίο δεν μπορεί να είναι τυχαίο.  

Ανέφερε επίσης η Κ. Μακρή για το ίδιο θέμα: «Οι Αμερικανοί έχουν υποσχεθεί στον Ζάεφ πως μέχρι τον Φεβρουάριο θα πάρει το διαβατήριο για το ΝΑΤΟ.  Αν επικρατήσουν θα του κάνουν μεγάλο προεκλογικό  δώρο. Αν δεν το καταφέρουν θα του δώσουν τη χαριστική βολή. Θα τα έχει χάσει όλα,  προς μεγάλη ικανοποίηση του Πούτιν που ονειρεύεται μια βάση στα Σκόπια, όπως έχει στη γειτονική Σερβία». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top