"Έκρηξη" του καπνιστή Πολάκη: Μας βάλατε σε μια στρούγκα να καπνίζουμε!

Τι είπε ο βουλευτής της ΝΔ Μελάς και τσακώθηκε με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη

Τρικούβερτος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή όταν ο βουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Μελάς «τόλμησε» να  υπενθυμίσει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, όταν εκείνoς εισερχόταν στην αίθουσα, ότι ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας παραβίαζε τον αντικαπνιστικό νόμο.  

«Να και ο κύριος Πολάκης που είναι αρειμάνιος καπνιστής και  θα πρέπει να εναρμονιστεί στον  νόμο. Δεν έχω ανάγκη δημοσιότητας, ο ίδιος ο επίτροπος για τη δημόσια υγεία  δήλωσε αν είναι δυνατόν να καπνίζει δημόσια ο υπουργός Υγείας. Η  χώρα να έχει κανόνες στη δημόσια υγεία».

«Η επιλογή του  καπνίσματος είναι προσωπική επιλογή… Εσείς κάνετε δολοφονία χαρακτήρων. Όσες φορές το αναφέρατε τόσες ψήφους πήρα» απάντησε ο κ. Πολάκης. 

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέφερε σε άλλο σημείο για τη γνωστή φωτογραφία, που έδειχνε τον ίδιο να καπνίζει σε συνέντευξη Τύπου.« Πήρε κάποιος μια φωτογραφία και την βάλατε να καπνίζω. Είναι ιδιωτικό το τσιγάρο. Και δεν έχω καπνίσει ποτέ εδώ μέσα. Βάλτε μάθημα στα σχολεία αν θέλετε να είστε ριζοσπαστικοί. Ό,τι έκανε ο Αβραμόπουλος θα κάνετε και σεις. Θα βάλετε τους αστυνομικούς που είναι στα βουνά να γυρίζουν τα καφενεία και να βάζουν πρόστιμα». 

Ο κ. Πολάκης εξέφρασε μάλιστα και το… παράπονό του για το σημερινό «καπνιστήριο» της Βουλής. «Εδώ μέσα είναι περισσότεροι καπνιστές από μένα. Και μας βάλατε να καπνίζουμε σε ένα πράγμα σαν σε  στρούγκα. Ένα καπνιστήριο που μαζώνονται όλοι και φυσάνε. Υποκρισία και κακομοιριά».  

Διαμάχη ξέσπασε πάντως και ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και στον βουλευτή του ΜέΡΑ 25 και γνωστό ηθοποιό Κλέωνα Γρηγοριάδη, όταν ο πρώτος αναφέρθηκε -  με αφορμή δημοσίευμα -  στην ιδιωτική κλινική του πατέρα του δεύτερου

«Μην μιλάτε για τον πατέρα μου,  είναι αξιωματικός του Ναυτικού. Και χειρουργούσε φτωχούς σχεδόν τυφλός. Εγώ όμως είμαι ανεξάρτητος έχω διαφορετικές πεποιθήσεις με τον πατέρα μου. Αυτός είναι ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε ο κ. Γρηγοριάδης.  

«Δεν είχα πρόθεση να σας θίξω. Ρώτησα μόνο αν είχατε σε γνώση σας το δημοσίευμα. Και αν είπατε ότι εσείς θέλετε δωρεάν Υγεία και εσείς έχετε κλινική» ανταπάντησε ο κ. Μελάς 
 . 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top