Παρέμβαση Μητσοτάκη για απεργία: Οι λίγοι ταλαιπωρούν τους πολλούς

«Είναι καιρός να πάμε μπροστά. Και θα πάμε!»

Παρέμβαση με νόημα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης.

Ο πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στο facebook, ξεκαθάρισε ότι «για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί!».

Ο κ. Μητσοτάκης απέδωσε τις κινητοποιήσεις στις αντιδράσεις μερικών επαγγελματιών του συνδικαλισμού στη διαφάνεια και τονίζει πως πρέπει να είναι οι πλειοψηφίες «αυτές που θα αποφασίζουν για τη στάση των εργαζομένων, θεσπίζοντας, προαιρετικά, και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας».

«Οι Έλληνες κουράστηκαν, πλέον, να δοκιμάζονται από πρακτικές περασμένων δεκαετιών. Είναι καιρός να πάμε μπροστά. Και θα πάμε!», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της πρωτεύουσας

Οι μετακινήσεις, λόγω του μποτιλιαρίσματος και των κλειστών δρόμων, είναι σήμερα… Γολγοθάς για τους Αθηναίους.

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα - «Χειρόφρενο» στα μέσα μεταφοράς

Οι δρόμοι έμοιαζαν από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι και μετά τις 10 σαν… υπαίθρια πάρκινγκ, ενώ έντονο αναμένεται να είναι το μποτιλιάρισμα και το μεσημέρι μετά τις 15.00.

Υπενθυμίζεται ότι το Μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ, τα τρένα και ο προαστιακός θα μείνουν ακινητοποιημένα για 24 ώρες, ενώ τα λεωφορεία κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
 

ΠΑΜΕ: Ο κ. Μητσοτάκης απαιτεί «σιγή νεκροταφείου»

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ απάντησε στον πρωθυπουργό με ανακοίνωσή του, όπου τονίζει ότι «για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση φέρνει νομοσχέδιο, που τσακίζει τα δικαιώματα και τους μισθούς των πολλών για χάρη μιας χούφτας επιχειρηματιών και “επενδυτών».

Όπως προσθέτει το ΠΑΜΕ, «γι’ αυτό ο πρωθυπουργός αφού τα έχει βρει σε όλα με την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και όσους τάχα κατηγορεί ως “επαγγελματίες συνδικαλιστές”, προσπαθεί να παρέμβει στις συλλογικές αποφάσεις και τη ζωή των συνδικάτων. Θέλει και απαιτεί “σιγή νεκροταφείου”».

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top