«Χαμός» με την αφίσα του ΚΙΝΑΛ

Πυρ ομαδόν στην κυβέρνηση από την αντιπολίτευση

Φούλ αντιπολίτευση κάνουν τα μικρότερα κόμματα του κοινοβουλίου. Αιχμή , είναι κυρίως οι αλλαγές στα εργασιακά που επιχειρεί ο Γιάννης Βρούτσης.

Ωστόσο μια αφίσα που ανήρτησε το ΚΙΝΑΛ για το νομοσχέδιο  προκάλεσε πλήθος σχολίων.

Η ανάρτηση της αφίσας, κράτησε λίγες ώρες.  Η  άρον άρον αναδίπλωση έγινε υπό το βάρος αντιδράσεων και σχολίων,  ότι παρέπεμπε στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και σε οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Εμπνευσμένη από παρόμοια αφίσα του Μάη του 68, σε κατακόκκινο φόντο απεικόνιζε ένα χέρι σφιγμένο σε γροθιά. 

Το ΚΙΝΑΛ αντικατέστησε την αφίσα με μια πράσινη , πιο συμβατική αλλά πάντα με το ίδιο σύνθημα: «Η κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι μέσα και έξω από τη Βουλή».

 Για «παπαγάλια του Μαξίμου» κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ

Η Χαριλάου Τρικούπη απέδωσε τον ντόρο στη κυβέρνηση.

«Η άγρια επίθεση από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου κατά του Κινήματος Αλλαγής, ένα πράγμα αποκαλύπτει.
Τον πανικό τους γιατί αποκαλύψαμε την αντεργατική πολιτική τους. Και το επαναλαμβάνουμε, θα μας βρουν απέναντι μέσα και έξω από την Βουλή» ανέφερε το Κίνημα Αλλαγής.

Πυρ ομαδόν στην κυβέρνηση από την αντιπολίτευση

Πυρ ομαδόν όμως εφ’ όλης της ύλης και απο το ΚΚΕ, την ελληνική λύση και τον Βαρουφάκη. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

«ο κ. Μητσοτάκης μπορεί σήμερα, χάρη στη δουλειά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τεσσεράμιση χρόνια τώρα, να κλιμακώσει την επίθεση του κεφαλαίου. Εμφανίζει την κυβερνητική πολιτική ως αυτονόητη και αναγκαία για να μη χάσει η Ελλάδα το τρένο της ψηφιακής οικονομίας» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


«Η Ελληνική Λύση επιμένει πως το ίδιο το κράτος μπορεί να αποτελέσει έναν αξιόπιστο επενδυτή, δίχως να μπαίνει στη διαδικασία ξεπουλήματος και του τελευταίου περιουσιακού στοιχείου που ανήκει στους Έλληνες πολίτες» ήταν η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top