Κατέθεσε για Novartis o Σαμαράς: Κατονόμασε τον «Ρασπούτιν» κι άλλα πρόσωπα

«Θα έρθουν όλα στο φως για την άθλια σκευωρία»

Ο Αντώνης Σαμαράς στον Άρειο Πάγο

Πολυσέλιδο υπόμνημα με νέα στοιχεία, στο οποίο κατονομάζει και πολιτικά πρόσωπα, κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς, στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου οι οποίοι ερευνούν τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis.

Ο πρώην πρωθυπουργός προσκόμισε συμπληρωματικά στοιχεία στα όσα ήδη έχει καταγράψει στη μήνυση του, η οποία στρέφεται κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, των προστατευομένων μαρτύρων και των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς που χειρίζονται την έρευνα.

Novartis: Με κατάθεση Αβραμόπουλου ξεκίνησε η έρευνα για τους χειρισμούς

«Ό,τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία, το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Όλα θα έρθουν στο φως» ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Σαμαράς, εξερχόμενος του Αρείου Πάγου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως κατονόμασε πολιτικά πρόσωπα, τα οποία θεωρεί ότι τον ενέπλεξαν στην υπόθεση, τον – αποκαλούμενο – «Ρασπούτιν», τον οποίο όπως τόνισε έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό, και τον Αλέξη Τσίπρα.»

Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία, που τον αφορούσε, έχει ήδη μπει στο αρχείο.

Αύριο αναμένεται να καταθέσει για την υπόθεση ο Ευάγγελος Βενιζέλος, την Πέμπτη ο Γιάννης Αγγελής, ενώ χθες εξετάστηκε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top