Ο Αλέξης Γεωργούλης ζητά άτομα για πρακτική με μισθό στις Βρυξέλλες

Αρχής γενομένης από Οκτώβριο – Θα είναι τρίμηνη η πρακτική

Πρόσκληση για έμμισθη τρίμηνη πρακτική στο γραφείο του στις Βρυξέλλες έκανε δημοσίως ο Αλέξης Γεωργούλης, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για κλήρωση δωρεάν ταξιδιού για πέντε άτομα.

«Σας προσκαλώ στο γραφείο μου στις Βρυξέλλες για μια έμμισθη πρακτική άσκηση πλήρους απασχόλησης. Η πρακτική άσκηση υπολογίζεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο και να διαρκέσει 3 μήνες, με πιθανότητα παράτασης. Αρμοδιότητες, προσόντα και λοιπές πληροφορίες θα βρείτε στον @georgoulisalexis_ep Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 15 Σεπτεμβρίου», έγραψε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Instagram. 

Ο Γεωργούλης κληρώνει δωρεάν ταξίδι στις Βρυξέλλες για πέντε άτομα

Όπως λέει ο ίδιος σε σχετικό βίντεο, που ανήρτησε, η επιλογή δε θα γίνει με κλήρωση αλλά με επιλογή.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ελπίζω να μην σας έχω μπερδέψει με τις πολλές ανακοινώσεις και προσκλήσεις... 🤗🙏🏼 Σας προσκαλω στο γραφειο μου στις Βρυξελλες για μια ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ πλήρους απασχόλησης. Η πρακτική άσκηση υπολογίζεται να ξεκινήσει τον Οκτωβριο και να διαρκέσει 3 μήνες, με πιθανότητα παράτασης. Αρμοδιότητες, προσόντα και λοιπές πληροφορίες θα βρείτε στον @georgoulisalexis_ep Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 15 Σεπτεμβρίου. #europeanparliament #stagier #ευρωπαικοκοινοβουλιο

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top