Μετράμε αντίστροφα: Σε χρόνο-ρεκόρ θα ξέρουμε αποτέλεσμα και σταυρούς

Πότε θα ανακοινωθεί η εκτίμηση για τα ποσοστά των κομμάτων

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος  προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των σημερινών βουλευτικών εκλογών.

Στις 7 μ.μ. θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα του exit poll, το οποίο μπορείτε να δείτε στην ειδική εκπομπή του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ενώ στις 8.30 μ.μ. (ή στις 8.45 μ.μ. το αργότερο) θα ανακοινώσει η εταιρεία Singural Logic,  με την οποία συνεργάζεται το Υπουργείο Εσωτερικών, την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.          

Για πρώτη φορά θα ξέρουμε έγκυρα πριν την Δευτέρα ποιοι υποψήφιουι κερδίζουν τη «μάχη του σταυρού προτίμησης» και εκλέγονται, καθώς στις 11.30 μ.μ. αναμένεται να ανακοινωθεί, από τη Singural Logic επίσης, η εκτίμηση για το ποιοι και ποιες εκλέγονται στη Βουλή, σε κάθε εκλογική περιφέρεια. 

Η εκλογική διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο  Εσωτερικών, εξελίσσεται ομαλά, με εξαίρεση μικροπροβλήματα, κυρίως λόγω της απουσίας μελών εφορευτικών επιτροπών

Το πρόβλημα μετάβασης εκλογέων που ψηφίζουν στο Καστελόριζο επιλύθηκε με τη μεταφορά τους από πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού.   
Για τη συμμετοχή των εκλογέων δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία μέχρι στιγμής, αλλά εκτιμάται ότι βρίσκεται σε «κανονικά» γενικά επίπεδα, σε σύγκριση με αυτή των ευρωεκλογών- αυτοδιοικητικών εκλογών.       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top