«Σαμποτάζ» με «πειραγμένα» ψηφοδέλτια στην Αχαΐα καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ

Κάνει λόγο για προβοκάτσια με αλλαγή στη σειρά των ονομάτων

ψηφοδέλτια

«Προβοκάτσια» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του Κίνημα Αλλαγής για ψηφοδέλτια του κόμματος που κυκλοφόρησαν στην  Αχαΐα, με αλλαγμένη την εγκεκριμένη σειρά των υποψηφίων και στόχο, όπως αναφέρει, να βγουν άκυρα.

«Σκοπός της προβοκάτσιας είναι να μειωθεί το εκλογικό ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής και η παράταξη να μην εκλέξει βουλευτή στην Αχαΐα», αναφέρει στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, που εφιστά την προσοχή «σε όλους φίλους, τα μέλη της παράταξης και τους προοδευτικούς πολίτες»  να προσέξουν την εγκυρότητα των ψηφοδελτίων.

«Έγκυρα ψηφοδέλτια είναι μόνο όσα διακινούνται εντός των εκλογικών κέντρων από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, όσα διακινούνται από τα επίσημα εκλογικά κέντρα του Κινήματος Αλλαγής και όσα διακινούν οι ίδιοι οι υποψήφιοι του Κινήματος. Γι' αυτό και καλούμε και τις εφορευτικές επιτροπές να ελέγχουν τα ψηφοδέλτια που δίνουν στους ψηφοφόρους» υπογραμμίζει το ΚΙΝΑΛ. Δημοσιοποίησε επίσης το εγκεκριμένο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αχαΐα με γραμμένα τα επώνυμα με απόλυτη αλφαβητική σειρά, όπως προβλέπεται από την εκλογική νομοθεσία.     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top