Aφίσες κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Θεσσαλονίκη και Νάουσα

Ζητούν από τους πολίτες να τους «μαυρίσουν» για τις Πρέσπες

Νέες αφίσες εναντίον  βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν την εμφάνιση τους  στη Θεσσαλονίκη και τη Νάουσα  λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές.

Οι αφίσες με τα πρόσωπα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη  Θεσσαλονίκη Κουράκη, Παρασκευόπουλου, Ζουράρι, Μπόλαρη, Μηταφίδη και  Αμανατίδη, αναρτήθηκαν κάτω από τον Λευκό Πύργο.

Στη Νάουσα κόλλησαν αφίσες με τα πρόσωπα των βουλευτών Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Αντωνίου,Ουρσουζίδη και Καρασαρλίδου. 

Αφίσες κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάουσα  

Πάνω είχαν γράψει:

«Έλληνες Θεσσαλονικείς! Αυτοί στήριξαν την προδοσία της Μακεδονίας. Ξεπούλησαν το όνομά μας και τώρα με θράσος ζητούν ξανά την ψήφο μας. Μαύρο».

Ο Μιχάλης Πατσίκας που πρωτοστάτησε στα συλλαλητήρια  κατά της συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε ότι είναι κάτι  απολύτως φυσιολογικό: «Την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την έριξαν τα συλλαλητήρια, την έριξε η αντίδραση των Μακεδόνων το  ίδιο θα υποστεί και η επόμενη κυβέρνηση  αν δεν ακούσει την βούληση του ελληνικού λαού και ειδικώς των Μακεδόνων». 

ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ  

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, ένας από τους εικονιζόμενους στις αφίσες, ήταν υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις Ελλάδος Σκοπίων για τα σχολικά βιβλία. Θεωρεί ότι οι αφίσες είναι έργο της αντιπολίτευσης.  «Ο ελληνικός λαός ξέρει  ότι η δέσμευση που είχαν όλα τα κόμματα για μια ονομασία σύνθετη έναντι όλων ικανοποιήθηκε πλήρως» υποστηρίζει.  

Τέτοιες αφίσες είχαν κάνει την εμφάνιση τους και στις 14 Ιανουαρίου λίγο πριν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών .
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top