Κωστόπουλος: Να πάρουμε τη σωστή απόφαση στις 7 Ιουλίου

«Η ΝΔ είναι η τελευταία ευκαιρία της μεταπολίτευσης»

«Πρέπει να πάρουμε όλοι μαζί τη σωστή απόφαση στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, για να ξαναβρούμε τον δρόμο μας», επισημαίνει ο Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Κωστόπουλος.

Όπως εξηγεί, η Νέα Δημοκρατία, με την καθαρότητα του προγράμματος της, τη δύναμη των στελεχών της, και κυρίως με την αφοσίωση και μελετημένη προσέγγιση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι «η τελευταία ελπίδα της μεταπολίτευσης».

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του εξαπάτησε τους Έλληνες, τον νέο, τον οικογενειάρχη, τον συνταξιούχο. Του είπε ψέματα για να αποσπάσει την ψήφο του και μετά έκανε ακριβώς τα αντίθετα», σημειώνει ο κ. Κωστόπουλος, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που θέλουν να επιβάλλουν ένα νοσηρό κλίμα που δεν θέλει την εξέλιξη, την αξιοκρατία και το διάλογο.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Κωστόπουλος

 «Η ΝΔ είναι η τελευταία ελπίδα της Μεταπολίτευσης» δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Κωστόπουλος

«Η κοινωνία, από το 2015 και μετά, έχει καταλάβει ότι χρειάζονται σημαντικά βήματα, μεταρρυθμίσεις, αλλά και προσωπική εμπλοκή του καθενός από εμάς, για να νικήσουμε τον κακό μας εαυτό και να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον αισιόδοξα», εξηγεί ο ίδιος.

Μιλώντας για την οικονομία, αναφέρει πως η μόνη λύση για την ουσιαστική έξοδο από την κρίση είναι η ανάπτυξη με επενδύσεις και με τη δημιουργία καλοπληρωμένων θέσεων εργασίας.

«Χρειάζεται να υπάρξουν κίνητρα για συμπράξεις του Δημοσίου με τον Ιδιωτικό τομέα, με στόχο να γίνουν ζωτικά έργα υποδομής που θα προσφέρουν λύσεις και νέες θέσεις εργασίας», προσθέτει, σημειώνοντας πως οι επενδύσεις μπορούν να αποτελέσουν και εργαλείο για την εξωστρέφεια της χώρας.

Στην τελική ευθεία των εκλογών, λίγες μέρες πριν από την κάλπη της 7ης Ιουλίου, ο Νίκος Κωστόπουλος στέλνει το μήνυμα ότι θα τρέξει δυνατά στον πολιτικό στίβο, μέσα από ένα... αθλητικό σποτ με κεντρικό μήνυμα πως «μαζί κερδίζουμε το μέλλον μας. Ξεκινάμε!».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top