Γεννηματά: «Η λογική επιστρέφει στη χώρα στις 7 Ιουλίου»

«Ο Μητσοτάκης κάνει εκβιασμό στον ελληνικό λαό»

Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου και κλιμακώνεται ο προεκλογικός αγώνας των πολιτικών με περιοδείες και ανταλλαγές απόψεων με τους πολίτες.

Από τη Θεσσαλονίκη έστειλε μήνυμα η Φώφη Γεννηματά.

«Για μας η πρώτη μέριμνα είναι ναι η ανάκαμψη των επενδύσεων , η παραγωγή νέου πλούτου, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας» δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Γεννηματά: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ωμό εκβιασμό στον ελληνικό λαό

Σήμερα απάντησε σκληρά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τον άκουσα να λέει ότι όχι απλώς διεκδικεί την αυτοδυναμία αλλά ότι αν δεν είναι αυτοδύναμος θα πρέπει να πάμε σε εκλογές τον Αύγουστο με απλή αναλογική και πραγματικά έμεινα εμβρόντητη γιατί αυτή δεν είναι μια υπεύθυνη στάση είναι ωμός εκβιασμός» τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Κουτσούμπας: Δίπλα στον λαό θα βρεθεί μόνο το ΚΚΕ

«Όλοι και όλες πρέπει να γνωρίζουμε ότι μπροστά μας έχουμε μια πολύ κρίσιμη μάχη και σ αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη αυτό που κρίνεται για το λαό μας είναι ποια δύναμη μπορεί να σταθεί απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση η οποία από χέρι θα είναι αντιλαϊκή» ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Νίκος Μιχαλολιάκος: Χρειάζεται μία ασυμβίβαστη εθνική φωνή στο κοινοβούλιο

«Είναι ανάγκη εθνική μέσα στο νέο κοινοβούλιο να υπάρχει μια ασυμβίβαστη εθνική φωνή όταν θα είναι κυβέρνηση, που θα είναι κυβέρνηση η ΝΔ γιατί έχουμε πολλά ανοιχτά εθνικά θέματα και να μην έχουν καμία εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Βελόπουλο γιατί ζυγίστηκε, μετρήθηκε και βρέθηκε ελλιπής» ανέφερε ο γενικός γραμματέας λαϊκού συνδέσμου. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top