Συγχαρητήρια από την πολιτική ηγεσία στον Αντετοκούνμπο

Παυλόπουλος: Μας κάνεις περήφανους

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη (MVP) του ΝΒΑ έδωσε η πολιτική ηγεσία της χώρας μας.    

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από τα γήπεδα στα Σεπόλια στην κορυφή του NBA

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος σε συγχαρητήριο μήνυμά του αναφέρει:   

«Έκανες και κάνεις υπερήφανους τους Έλληνες  όχι μόνο με το μοναδικό παράδειγμά σου, αλλά και με το κορυφαίο ήθος σου. Θερμά συγχαρητήρια και καλή, ακόμη πιο λαμπρή, συνέχεια».

Με τον Παρθενώνα στην... καρδιά παρέλαβε ο Αντετοκούνμπο το βραβείο του MVP

«Τα ξημερώματα γράφτηκε μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ένα δικό μας παιδί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τη Νιγηρία, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο NBA» έγραψε από την πλευρά του  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο twitter. 

 

Σε δεύτερο tweet του o κ. Τσίπρας ανέφερε ότι  MVPs είναι και οι οικείοι του μπασκετμπολίστα, που τον πίστεψαν και τον στήριξαν.

Συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο  έδωσε επίσης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter:  «Μια μεγάλη αναγνώριση για ένα σπουδαίο αθλητή αλλά πάνω από όλα για ένα θαυμάσιο άνθρωπο που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε! #GreekFreak μας κανείς υπερήφανους! #mvp».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top