Με μαντινάδες υποδέχθηκαν στο Ηράκλειο τον Μητσοτάκη

Πραγματοποιεί περιοδεία ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου

Λίγο πριν τις 11 το πρωί έφτασε στο Ηράκλειο ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης που πραγματοποιεί περιοδεία ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος που τον καλωσόρισαν θερμά.

Δες εδώ όλο το μεσημεριανό δελτίο του STAR

Πρώτος σταθμός του προέδρου της Ν.Δ ήταν ο κεντρικός επιβατικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, μια σημαντική ιδιωτική επένδυση για την πόλη του Ηρακλείου και την Κρήτη, όπου είχε επαφή με στελέχη και εργαζόμενους αλλά και κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες που βρισκόταν στο σταθμό.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προς τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μανώλη Χαχλιούτη, που ξενάγησε τον κ. Μητσοτάκη στους χώρους του Κεντρικού Σταθμού: «Η επένδυση αυτή αποτελεί παράδειγμα, δείχνει πόσο δημιουργικά πράγματα μπορούν να γίνουν. Και δεσμεύομαι ότι θα είμαστε δίπλα σας και την επόμενη μέρα».

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου όπου προσκύνησε και άναψε κερί. Έπειτα έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης, χαιρέτισε και μίλησε με πολίτες, ενώ συζήτησε και με καταστηματάρχες.

«Λίγο πριν φτάσεις στην κορφή να μην εσταματήσεις. Μόνο με φορά και ορμή να τηνέ κατακτήσεις», ήταν μία από τις μαντινάδες που άκουσε ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου συνομίλησε με πολίτες, αντάλλαξε χειραψίες και δέχθηκε αρκετές προτάσεις για selfies.

Aυτήν την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας συναντάται με νέους επιστήμονες και εκπροσώπους start ups.

Αλέξης Τσίπρας συναντάται με νέους επιστήμονες και εκπροσώπους start ups

Αλέξης Τσίπρας συναντάται με νέους επιστήμονες και εκπροσώπους start ups

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top