Ο Νίκος Αλέφαντος σε προεκλογικό σποτ: «Βουλή, παίξε μπαλίτσα»!

Και προεκλογικό σποτ με άρωμα… Λίβερπουλ από τον Βερναρδάκη

Ποδοσφαιρικό  άρωμα στις εκλογές δίνουν κάποιοι υποψήφιοι.  Σε ένα από τα προεκλογικά σποτ μάλιστα πρωταγωνιστής είναι ο Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος καλεί τη Βουλή να παίξει  μπάλα! 

Mε το γνωστό στυλ του, o Αλέφαντος αναλαμβάνει ξανά ρόλο προπονητή και δίνει οδηγίες στον υποψήφιο της ΝΔ στον Πειραιά,Τάσο Αβραντίνη, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου και …γίνεται viral!  

Ο υποψήφιος βουλευτής φορώντας γαλάζιο πουκάμισο και όχι ποδοσφαιρική φανέλα, τον παρακολουθεί ευλαβικά και…. χαμογελά. Το προεκλογικό σποτ έχει ήδη κερδίσει τους φιλάθλους στα κοινωνικά δίκτυα, αν θα συμβεί το ίδιο στις κάλπες, θα κριθεί από το… «ντιμπέι!». 

Προεκλογικό σποτ με άρωμα… Λίβερπουλ από τον Βερναρδάκη

Στην προεκλογική μάχη χωρίς να το ξέρει ρίχνεται και ο σκόρερ της Λίβερπουλ, Ντιβόκ Οριγκί. Το γκολ του ενάντια στη Μπαρτσελόνα, που χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στον τελικό του Champions League πρωταγωνιστεί στο σποτ του Χριστόφορου Βερναδάκη, ο οποίος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α'Αθηνών. 

 «Η Λίβερπουλ δεν περπατά ποτέ μόνη, γι' αυτό κάνει ανατροπές. Το ίδιο και εμείς » ακούγεται να λέει στο spot o κ. Βερναρδάκης.    
Προεκλογική μάχη με όπλο το youtube για τη Σοφία Μουτίδου 

Η ηθοποιός και υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ, Σοφία Μουτίδου επιστρατεύει το χιούμορ της για να κατέβει στην πολιτική σκηνή. Στο κανάλι της στο youtube αυτοσαρκάζεται, χαρίζει γέλιο φιλοδοξώντας εκτός από viewers να κερδίσει και ψήφο εμπιστοσύνης στις 7 Ιουλίου. 

 

«Και πάμε σε πολύ ωραία γυαλιά περιπτέρου, τα πήρα σε μια περιοδεία και ήμουν σαν λαχειοπώλης… Έλα στο τριάρι, έλα» ακούγεται να λέει η Μουτίδου. 

Εκλογικό περίπτερο το Instagram! 

Κάποιοι βρίσκουν παρηγοριά στο φαγητό και άλλοι στον… Θεό και το ανεβάζουν στο Instagram!

Η υποψήφια του ΚΙΝΑΛ στις Κυκλάδες, Αλεξάνδρα Δαρζέντα μοιράζεται τα πάντα με τους followers της και εκείνοι της το... ανταποδίδουν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στον ναό της Παναγίας στην Πάρο. #προχωραμε #σχεδιο_ελλαδα #kinima_allagis #paros

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra_Darzenta (@alexandra_darzenta_koutroulia) στις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top