Ρουσόπουλος για κυβέρνηση: Είναι οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας

«Σημαδεύονται από μία κατάπτωση και των ηθών»

«Οι τελευταίες μέρες της κυβέρνησης είναι οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας και συνοδεύονται από μία κατάπτωση και των ηθών», σχολίασε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος για τα «όργια» διορισμών και μετατάξεων στη Βουλή και άλλους οργανισμούς.

«Πιθανόν να έμεινε και γι’ αυτό ανοικτή η Βουλή. Σίγουρα έμεινε ανοικτή, και γενικώς δεν παραιτήθηκε η κυβέρνηση ως όφειλε, διότι ήθελαν να κάνουν τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη», σημείωσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Βούτσης για μετατάξεις σε Βουλή: Δεν αισθάνομαι ίχνος ενοχής και ευθύνης

«Όργιο» ρουσφετιών και από Κουβέλη στο Λιμενικό καταγγέλλει η ΝΔ

Μιλώντας στον Σκάι, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών είπε πως όσα γίνονται δεν αποτελούν φαινόμενα, που δεν έχουμε δει και στο παρελθόν. «Έχει να κάνει με την ηθική ενός εκάστοτε προσώπου και την ηθική που διαπνέει έναν πολιτικό συνασπισμό», είπε ο πρώην υπουργός.

Ρουσόπουλος: Τα παιδικά χρόνια, η οικογένεια και η.. δύσκολη διαπραγμάτευση

Ρουσόπουλος: Γιατί οι νέοι έχασαν το κέφι τους για την πολιτική

Ρουσόπουλος: Τεράστιο θέμα οι χειρισμοί της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη

«Όταν όλα δείχνουν χαλαρά και ξαφνικά έρχονται ένα σωρό τροπολογίες, έρχονται βασικές αλλαγές σε πολιτικές, που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση, αλλά κάνει τα αντίθετα, τότε πρόκειται για πολιτικές πράξεις, που απαξιώνουν συνολικά το σύστημα», υπογράμμισε ο κ. Ρουσόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής είπε πως η Νέα Δημοκρατία ζητά και επιδιώκει την αυτοδυναμία, αλλά ήταν ξεκάθαρος ότι -ακόμη και με αυτοδυναμία- η ΝΔ θα ζητήσει την επόμενη μέρα τη συναίνεση όλων για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές.

«Πρέπει να δούμε πώς θα αποκαταστήσουμε το μείζον: ότι ο πολίτης δεν εμπιστεύεται το κράτος και το κράτος τον πολίτη», σημείωσε ο κ. Ρουσόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top