Σπίρτζης στο Star: Δεν έχει σημασία η ημερομηνία των εκλογών

Τι ανέφερε για την φημολογία περί αναβολής αλλά και για το ΚΙΝΑΛ

Διέψευσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα,  τις φήμες των τελευταίων ημερών πως  οι εκλογές θα  καθυστερήσουν κι άλλο και ότι δε θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου, λέγοντας «δε νομίζω» και χαρακτηρίζοντας «παραφιλολογία» τις σχετικές αναφορές. 

Ο ίδιος όμως πρόσθεσε ότι  «δεν είναι η ημερομηνία των εκλογών το σημαντικό» αλλά το « αν θα υπάρχουν ελαστικές σχέσεις εργασίας» ζητώντας από τα κόμματα  της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν επί του θέματος. 

Υποστήριξε επίσης για το ΚΙΝΑΛ ότι «αποδομείται γιατί έχει κρίση στρατηγικής», αλλά και ότι η κ. Γεννηματά ότι παρά την αποχώρηση Βενιζέλου έχει στόχο την κυβερνητική συνεργασία με τον κ. Μητσοτάκη,   προκαλώντας την αντίδραση της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ  κ. Χριστοφιλοπούλου, που επίσης συμμετείχε στη συζήτηση, όπως και ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.  

«Αυτός που ήταν πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ήταν υπουργός του Σαμαρά. Αλλά εδώ υπήρχαν πάντα δύο αντιλήψεις, η προοδευτική και η συντηρητική. Όποιο κόμμα από τον προοδευτικό χώρο συνεργάσθηκε με το συντηρητικό κόμμα, είτε το ΠΑΣΟΚ είτε ο Συνασπισμός παλαιότερα , έκανε πάρα πολλά χρόνια να συνέλθει» ανέφερε ο κ. Σπίρτζης, τοποθετούμενος για το ζήτημα των εξελίξεων στην Κεντροαριστερά. 

Σήκωσε το γάντι του Βενιζέλου η Φώφη: Οι απόντες διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Ζήτησε επίσης, απευθυνόμενος στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη  να πληροφορηθούν  οι πολίτες της προγραμματικές θέσεις της ΝΔ όπως και από την Έφη Χριστοφιλούλου να πάρει θέση το κόμμα της αν μπορεί να συνεργασθεί με τον κ. Μητσοτάκη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top