Ένα δώρο για τη Δούρου! Με τη μητέρα της στο εκλογικό κέντρο

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία - Το κλίμα στα γραφεία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία μέχρι στιγμής στα εκλογικά τμήματα όλης της χώρας, παρόλο που φαίνεται να μην υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. 

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι σε ανοιχτή γραμμή με το επιτελείο του υπουργείου Εσωτερικών, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παρουσιαστεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ή από τα εκλογικά κέντρα του Νάσου Ηλιόπουλου και της Ρένας Δούρου, όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του STAR, Ειρήνη Σαββοπούλου, από την Κουμουνδούρου.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα γραφεία της ΝΔ δεν είναι για αυξημένη συμμετοχή στον β’ γύρο γι’ αυτό και γίνεται μια προσπάθεια κινητοποίησης των πολιτών από τα στελέχη του κόμματος, επεσήμανε ο δημοσιογράφος του STAR, Πέτρος Μποτσαράκος. 

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλη τη χώρα όπως βλέπετε στο ρεπορτάζ του Γιάννη Ευσταθίου

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για Φώφη Γεννηματά 

«Η δήλωση της κας Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση της σχετικά με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ. «Ενώ όλοι καταλαβαίνουν ότι η κρίσιμη κάλπη της 7ης Ιουλίου θα κρίνει αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις σκληρές και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές της Ν.Δ. ή θα συνεχίσει με προοδευτική διακυβέρνηση και πολιτικές κοινωνικής προστασίας, η ίδια επιμένει εμμονικά στο μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτει η Κουμουνδούρου και καταλήγει:

«Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να αγνοήσουν τις ανούσιες αντιπαραθέσεις για μικροεξουσίες. Σήμερα να στηρίξουν χωρίς δισταγμό προοδευτικά ψηφοδέλτια στους δήμους και στις περιφέρειες όπου αναμετρώνται προοδευτικοί υποψήφιοι με εκπροσώπους της Ν.Δ.

Όσον αφορά στο αν υπάρχει ενδεχόμενο ο Ευάγγελος Βενιζέλος να «κατέβει» υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, η απάντηση από τα στελέχη του κόμματος ήταν αρνητική.

Ψηφοφόρος έκανε δώρο... στη Δούρου!

Με τη μητέρα της πήγε στο εκλογικό κέντρο η Ρένα Δούρου. Η υποψήφια για την Περιφέρεια της Αθήνας, μάλιστα, εξερχόμενη, έλαβε ένα δώρο, ένα ξύλινο αεροπλανάκι δώρο από θαυμαστή της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top