Άδωνις και Ρουσόπουλος μίλησαν live στα social media για όλους και για όλα

Το εκλογικό αποτέλεσμα, η πυρκαγιά στο Μάτι και ο Κώστας Καραμανλής

Τεράστια απήχηση είχε στα social media η live συνέντευξη στο Facebook του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη και του πρώην υπουργού Θεόδωρου Ρουσόπουλου, οι οποίοι είναι  υποψήφιοι βουλευτές και οι δύο με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον βόρειο τομέα της Β΄ Αθηνών.     

O Άδωνις ξεκίνησε με σχολιασμό  της δήλωσης του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη  ότι οι ψηφοφόροι  δεν έχουν…  αντιληφθεί τι ψήφισαν την περασμένη Κυριακή και στη συνέχεια υποδέχθηκε τον κ. Ρουσόπουλο, χαρακτηρίζοντας «χαρά και τιμή» του το γεγονός ότι αποδέχθηκε να είναι μαζί του στη live συζήτηση, ενώ ευχήθηκε να εκλεγεί στη Βουλή, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.    

«Χάσανε την αίσθηση της πραγματικότητας» τόνισε ο  υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος της  κυβέρνησης  Κώστα Καραμανλή,  ο οποίος επισήμανε ότι αυτή η εικόνα με το αποκλεισμένο από τις κλούβες των ΜΑΤ Μέγαρο Μαξίμου δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν. 

Και ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Ρουσόπουλος σχολίασαν με νόημα ότι ενώ οι άδικες κατηγορίες εναντίον τους (για Novartis και Βατοπέδι αντίστοιχα)  αναδείχθηκαν με τεράστιους τίτλους στα ΜΜΕ, η είδηση της απαλλαγής από τις κατηγορίες ή της αθώωσής τους, αποτέλεσε μια είδηση λίγων λέξεων ή  30- 40 δευτερολέπτων.  

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε μάλιστα για μία ακόμη φορά ότι είχε αδικήσει στο παρελθόν με δικά του σχόλια τον τότε υπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο. αλλά και ότι έχει ζητήσει συγγνώμη για αυτά, με τον Θ. Ρουσόπουλο να επισημαίνει ότι ήταν ένας από αυτούς που τον είχαν αδικήσει αλλά είχε όμως και  το θάρρος να αναγνωρίσει το λάθος του.       

Ειδική αναφορά έκαναν  Ά. Γεωργιάδης και Θ. Ρουσόπουλος στις εξελίξεις σχετικά με τη Δικαιοσύνη, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.  

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Ρουσόπουλος αναφέρθηκε και στην «χαλαρή» αντιμετώπιση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ της πυρκαγιάς στο Μάτι, σε αντίθεση με την αντίδραση της κυβέρνησης Καραμανλή το 2007, ενώ αποκάλυψε ότι τότε «επί μία εβδομάδα εγώ με τον Καραμανλή  δεν φύγαμε καθόλου από το Μέγαρο Μαξίμου». «Εγώ με τον Κώστα Καραμανλή, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Γιώργο Σουφλιά  πήγαμε  αμέσως στην Ηλεία, πήγαμε στη Μεσσηνία, στη Λακωνία, οπουδήποτε υπήρχε πρόβλημα. Ήμασταν εκεί, ο πρωθυπουργός ήταν επί τόπου την ίδια εκείνη ώρα».  

Ο κ. Ρουσόπουλος μίλησε επίσης για το πότε ξεκίνησε η προσωπική του γνωριμία με τον Κώστα Καραμανλή λόγω ενός... ποδηλάτου.   

Δείτε στο βίντεο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη.       
 

Αυτοί είναι οι οκτώ νέοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας

«Όργωσε» το Αιγάλεω ο Μητσοτάκης: Οι selfies, ο καφές και η… υπόσχεση

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top