Διέγραψε στέλεχος της ΝΔ για ρατσιστικό post κατά της Κούνεβα ο Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε άμεση εντολή, όταν το πληροφορήθηκε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΕΛΚ

Με συνοπτικές διαδικασίες διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Στεφανίδης, ο οποίος έκανε ρατσιστικό σχόλιο στο facebook κατά της πρώην ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνας Κούνεβα.

«Τώρα που η Κούνεβα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγη ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς εάν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμη!» έγραψε ο συντονιστής ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανάρτηση του Στεφανίδη για την Κούνεβα

Η ανάρτηση του συντονιστή ετεροδημοτών της ΝΔ, Κώστα Στεφανίδη, για την Κούνεβα, που οδήγησε στη διαγραφή του

H μεγάλη ανατροπή στις ευρωεκλογές; Ο Ζαγοράκης περνά τον Αμυρά!

«Χρυσάφι» η Ευρωβουλή: Οι μισθοί και τα προνόμια των ευρωβουλευτών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στη Σύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στις Βρυξέλλες, όταν πληροφορήθηκε για την ανάρτηση του κ. Στεφανίδη.

Μητσοτάκης από το ΕΛΚ: Νικήσαμε τα άκρα και τον λαϊκισμό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε αμέσως και λακωνικά «με εντολή μου διαγράφεται αυτή τη στιγμή από το κόμμα». Όπερ και εγένετο.

«Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας», γνωστοποίησε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι δύο ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε πολύ καυστική ανακοίνωση, μόλις έγινε γνωστή τη τοποθέτηση του κ. Στεφανίδη.

«Είναι σαφές πως για τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της, μια καθαρίστρια δεν δικαιούται να συμμετέχει στον πολιτικό βίο. Φαίνεται ότι για αυτούς, οι θέσεις εξουσίας ανήκουν αποκλειστικά σε λίγους και εκλεκτούς, κυρίως προνομιούχους άνδρες, γόνους συγκεκριμένων οικογενειών. Η ηγεσία της ΝΔ, έστω και τώρα, οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση και να αποδοκιμάσει έμπρακτα συμπεριφορές τέτοιου είδους», τόνισε -μεταξύ άλλων- στην πρώτη ανακοίνωση.

Λίγο μετά τη διαγραφή του στελέχους της ΝΔ, η Κουμουνδούρου επανήλθε, τονίζοντας πως «παρά τη διαγραφή του Κ. Στεφανίδη, είναι προφανές ότι η Πειραιώς θέλει να μετατρέψει τους χυδαίους σε σεμνούς και ταπεινούς, αλλά η δίψα τους για εκδίκηση τους προδίδει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top