Σάρωσε ο Αλέξης Γεωργούλης με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Ξεπέρασε πέντε υπουργούς και τη Ραλλία Χρηστίδου σε σταυρούς!

Σάρωσε σε ψήφους ο… «Τζόρτζ Κλούνει» του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Γεωργούλης, εκτόπισε πέντε υπουργούς, έναν βουλευτή και τη Ραλλία Χρηστίδου για να πάει στην ευρωβουλή!  

Ο Σπύρος των “Durrels” ή ο Σωτήρης από το «Είσαι το ταίρι μου» τα κατάφερε. Ο Αλέξης Γεωργούλης από τη σκηνή ανεβαίνει με τους Δημήτρη Παπαδημούλη, Έλενα Κουντουρά, Κώστα Αρβανίτη, Στέλιο Κούλογλου και Πέτρο Κόκκαλη στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου. Πάνω από 101.000  πολίτες τον ψήφισαν, στέλνοντας στο σπίτι τους πέντε πρώην υπουργούς. Λίγο πριν τις εκλογές, είχε μιλήσει στο Star  και είχε δηλώσει 

«Θεώρησα ότι ήταν ωραία στιγμή κατάλληλη στιγμή να συμβάλλω και εγώ στη γεφύρωση της έσω Ελλάδας με την εξωστρέφεια της. Είναι και η εποχή που νομίζω ότι ο πολιτισμός χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή. Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε νόμους, θεσμούς, διεκδίκηση μεγαλύτερων κονδυλίων για να δημιουργήσουμε περισσότερο πολιτισμό, περισσότερο φως».  

Οι πρώην υπουργοί  Παναγιώτης Κουρουμπλής, Γιάννης Μουζάλας, Λυδία Κονιόρδου, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Φωτεινή Σκοπούλη, ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης και άλλα γνωστά στελέχη που ήταν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, θα βλέπουν τον…. Γιούνκερ από την τηλεόραση.  

Ο γοητευτικός… Αλέξης ξεπέρασε σε σταυρούς ακόμη και την τραγουδίστρια Ραλία Χρηστίδου αλλά και την νυν ευρωβουλευτή Κατερίνα Κούνεβα. 

Ο ίδιος  πάντως είχε εξομολογηθεί στο Star: «Η κεντρική πολιτική σκηνή με τρομάζει πάρα πολύ με την έννοια ότι θα πρέπει να δώσω μια μάχη με τον γείτονα. Αυτό δεν μου αρέσει».  

Αν θα τον αντέξει η πολιτική θα φανεί στο χειροκρότημα….
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top