Eνισχυμένος στο ΕΛΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στήριξη Μητσοτάκη στους Περιφερειάρχες της ΝΔ

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αέρα του νικητή, για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου θα αποτιμηθεί το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τις θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μέσα στην εβδομάδα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τις περιφέρειες που θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος εκλογών ώστε να ενισχύσει τους γαλάζιους υποψηφίους.. 

Eνισχυμένος στο ΕΛΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα στο ΕΛΚ που είχε αλματώδη άνοδο στα ποσοστά της. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά για πρώτη φορά μετεκλογικά τους ομολόγους του και η Νέα δημοκρατία βλέπει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε θέση είτε αντιπροέδρου στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είτε στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα. 

 
Λ. Αυγενάκης- Να Βγάλουμε τη χώρα στην κανονικότητα

«Κερδίσαμε το πρώτο ημίχρονο και πρέπει να βγάλουμε την Ελλάδα στην κανονικότητα» ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ. 

Περιζήτητος για συνεντεύξεις στο εξωτερικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Θετικά σχόλια του ξένου τύπου για νίκη της ΝΔ.

Οι τίτλοι των διεθνών μέσων ενημέρωσης είναι διθυραμβικοί για την ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας και γι’ αυτό υπάρχουν δεκάδες αιτήματα για συνεντεύξεις από το εξωτερικό.  

Οι Financial Times μιλούν  για μια νέα ελληνική κυβέρνηση  πολύ πιο φιλική  στην προσέλκυση επενδύσεων και την επιχειρηματικότητα.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι διεθνείς αγορές αμέσως μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής έριξαν τις  αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων σε ιστορικά χαμηλά, οι New York Times  γράφουν ότι δίνεται  τέλος στην πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα. 

Ανάλογα θετικά σχόλια έκανε και το Bloomberg το οποίο υπογράμμισε ως ένδειξη εμπιστοσύνης στην επόμενη κεντροδεξιά κυβέρνηση την εντυπωσιακή άνοδο και του ελληνικού χρηματιστηρίου τη Δευτέρα. 

Βασίλης Φεύγας- Το μήνυμα είναι νέες θέσεις εργασίας στους νέους

Ο Βασίλης Φεύγας υποψήφιος βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία  και σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, όρισε το πλαίσιο που πρέπει να κινηθεί το μήνυμα της ΝΔ. 

Στήριξη Μητσοτάκη στους Περιφερειάρχες της ΝΔ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα για να στηρίξει τους περιφερειάρχες που πάνε στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Θα ξεκινήσει από την Πελοπόννησο για να ενισχύσει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top