Χαλάρωση με καφέ και ουζάκι πριν τη μάχη Τσίπρας και Μητσοτάκης

Σε Κερατσίνι και Παγκράτι, αντίστοιχα - Πού πήγαν οι άλλοι αρχηγοί

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Κερατσίνι

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκαν σήμερα, μετά μία έντονη προεκλογική εβδομάδα, οι πολιτικοί αρχηγοί. 

Παραδοσιακά, στο τέλος της προεκλογικής περιόδου, την προηγούμενη μέρα των εκλογών, συναντούν τους δημοσιογράφους, που κάλυπταν τη δραστηριότητά τους.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε γνωστό ουζερί στο Κερατσίνι, όπου -με τη συνδρομή του ιδανικού καιρού- απόλαυσε μεζέδες και ούζο. Ο κ. Τσίπρας άργησε να φτάσει στο ραντεβού και, όπως είπε στους δημοσιογράφους, ξεχάστηκε γιατί έπαιζε με τον γιο του στο μπαλκόνι του σπιτιού του!

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν casual ντυμένος, ήταν ευδιαθέτος, χαιρέτησε έναν-έναν τους δημοσιογράφους, αλλά και πολίτες, ενώ έριξε και ένα χιουμοριστικό σχόλιο, λέγοντας πως το κλίμα τελευταία… «έχει αναποδογυρίσει».

Ο Αλέξης Τσίπρας σε ουζερί στο Κερατσίνι

Ο πρωθυπουργός καθυστέρησε στο ραντεβού και είπε στους δημοσιογράφους, ξεχάστηκε γιατί έπαιζε με τον γιο του στο μπαλκόνι του σπιτιού του! / Πηγή φωτογραφίας: Intime

Ο κ. Τσίπρας συνοδευόταν από τους κ. Σκουρλέτη και Βίτσα, αλλά και από παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως κ. Τζουμάκας και ο κ. Ραγκούσης.

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους δημοσιογράφος σε καφετέρια στο Παγκράτι, στην οποία… συνηθίζουν να πηγαίνουν αρκετά στελέχη  και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός, ενώ συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους, είπε αστειευόμενος: «Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες, είμαστε μια χαρά».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε καφέ στο Παγκράτι

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε τους δημοσιογράφους σε καφέ στο Παγκράτι, στο οποίο συχνάζουν και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ / Πηγή φωτογραφίας: Intime

Παράλληλα, δήλωσε πολύ αισιόδοξος για την εκλογική αναμέτρηση, τονίζοντας πως ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός.

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παγκράτι

O κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν -μεταξύ άλλων- από την εκπρόσωπο της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη,  τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Γιάννης Μαστρογεωργίου, τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ζούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ θα περάσει έξω μερικές χαλαρές ώρες με την οικογένειά του.

Ουζερί επέλεξε και η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Η κυρία Γεννηματά απόλαυσε μεζέδες στην Καισαριανή, έκανε τον απολογισμό της προεκλογικής περιόδου και επεσήμανε ότι στόχος της είναι η Προοδευτική Παράταξη να αποτελέσει αντίπαλο δέος για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Η κυρία Γεννηματά συνοδευόταν από υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος.

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πώς πέρασαν την ημέρα και οι αρχηγοί της ελάσσονος αντιπολίτευσης

Ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφτηκε προεκλογικό περίπτερο στο Περιστέρι. Μια νεαρή κοπέλα του έδωσε τέσσερα γαρύφαλλα, τα οποία ο ίδιος μοίρασε σε υποψήφιους του κόμματος του. Κατέληξαν σε ικαριώτικο στέκι, ενώ παρόντες ήταν στελέχη του ΚΚΕ, αλλά και (φυσικά) δημοσιογράφοι.

Βόλτα στις γειτονιές της πόλης έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Μαζί με φίλους του Κινήματος βρέθηκε στη Φωκίωνος Νέγρη, στην Κυψέλη.

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επέλεξε να υποδεχτεί φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους στο μπαρ των γιων του στην λεωφόρο Ποσειδώνος.

Το μπαρ μάλιστα άνοιξε σήμερα, και το κλίμα και εκεί ήταν ιδιαίτερα χαλαρό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top