Μητσοτάκης από την Πέλλα: «Πείτε όχι στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών»

Επίθεση στην κυβέρνηση κατά την περιοδεία του στην Έδεσσα

Κυριάκος Μητσοτάκης Έδεσσα

«Βλέπω την προσμονή  για μια καλύτερη χώρα. Με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές, κυρίως για τα νέα παιδιά, περισσότερη ασφάλεια, καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγεία για όλους» δήλωσε κατά την επίσκεψή του στην Έδεσσα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε περιοδεία στον Νομό Πέλλας, ενώ το βράδυ θα μιλήσει στην  προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα,  στην πλατεία Γεωργίου Μόδη, στις 8 μ.μ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε για μία ακόμη φορά κριτική στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών αναφέροντας πως «μόνο εμείς δώσαμε πραγματικό αγώνα με επιχειρήματα και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κακής συμφωνίας». Ο  κ. Μητσοτάκης ζήτησε επίσης από τους πολίτες να πουν «ένα μεγάλο όχι στα ψέματα, τη φτώχεια, τους φόρους, τον εθνικό διχασμό, την εθνική ταπείνωση, την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών». 

«Είμαι σίγουρος ότι η Έδεσσα, η Πέλλα, η Μακεδονία, ολόκληρη η Ελλάδα, θα στείλουν ένα μήνυμα μεγάλης πολιτικής αλλαγής» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος ανέφερε ότι  «μαζί με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να σηκώσουμε ψηλά και τη σημαία της Ελλάδας». 

Μητσοτάκης: Αν μπορούσε, ο Τσίπρας θα έβαζε και ψηφοδέλτια στη 13η σύνταξη

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των αναπτυξιακών προοπτικών της Έδεσσας και της Πέλλας συνολικά, υπενθυμίζοντας τη δέσμευσή του να σπάσει η απομόνωση της περιοχής με την ολοκλήρωση της κατασκευής του κάθετου άξονα σύνδεσης με την Εγνατία Οδό. 

«Αυτές τις τρεις μέρες θα ζητήσω από τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά να βρει έναν ή μία αναποφάσιστη ψηφοφόρο και να τους πείσετε ότι αξίζει να μας εμπιστευτούν», είπε επίσης,  αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα. «Για να μπορέσουμε, επιτέλους, να κάνουμε πράξη τη μεγάλη πολιτική αλλαγή για μια Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια, για μια υπερήφανη Μακεδονία, αυτός είναι ο αγώνας τον οποίο δίνουμε, αυτός είναι η αγώνας τον οποίο θα δώσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, το βράδυ της 26ης Μαΐου» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top