Άνοιγμα Μητσοτάκη και σε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ: Θα ενώσω τους Έλληνες

Ζήτησε από το Περιστέρι καθαρό αποτέλεσμα για καθαρή λύση

Μήνυμα σε ψηφοφόρους που εμπιστεύθηκαν στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ  ή ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στην πρωτεύουσα, η  οποία έγινε στο Περιστέρι και  στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου». 

Στην ομιλία ήταν παρόντες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έκανε και δήλωση συστράτευσης όλων στη ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά και όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος.  

 

O Κώστας Καραμανλής με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στην ομιλία Μητσοτάκη στο Περιστέρι  

Καραμανλής: Συστρατευμένοι όλοι στο πλευρό του Μητσοτάκη

«Οι παλιές διαφορές δεν έχουν νόημα πια γιατί η αναγέννηση της Ελλάδας είναι υπόθεση όλων. Σας θέλουμε λοιπόν όλους δίπλα μας, στην προσπάθειά μας να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων» τόνισε ο Κυριάκος Μητσδοτάκης, ο οποίος πρόσθεσε στο ίδιο πνεύμα:   

«Ήμουν και είμαι μαζί σας για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες. Για να πάμε όλοι μαζί μπροστά σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή που φέρνει ευκαιρίες, επενδύσεις, ανάπτυξης, καλές δουλειές και ασφάλεια για όλους»,

«Δεσμεύομαι για αυτά απέναντί σας και ξέρετε ότι μαζί μιλάμε πάντα τη γλώσσα της αλήθειας», ενώ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο δυτικό τομέα της Β' Αθηνών «από όπου ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή το 2004 με μπροστάρη τον Κώστα Καραμανλή».

«Την Κυριακή ψηφίζουμε αλήθεια, εθνική υπερηφάνεια, αλλαγή. Ψηφίζουμε ελπίδα και πάμε την Ελλάδα μπροστά», ανέφερε ο κ.  Μητσοτάκης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν θετικά: «Σας κοιτάζω λοιπόν στα μάτια και σας λέω ότι μπορούμε να πάμε μπροστά. Είμαστε μια χώρα με μεγάλες δυνατότητες».

Όπως ανέφερε  οι μισθοί και οι συντάξεις πρέπει να αυξάνουν όσο αυξάνεται το εθνικό προϊόν  και «η μιζέρια δεν αλλάζει με επιδόματα της τελευταίες στιγμής».

O Κυριάκος Μητσοτάκης με την κορη του Δάφνη στην πρεοκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Περιστέρι  

«Η ψήφος - και ειδικά των συνταξιούχων - δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα αντίδωρα. Το δικό μου σχέδιο οδηγεί σε περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Για μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους. Δουλειές, δουλειές, δουλειές. Θα σαρώσουμε όλα τα εμπόδια που αποτρέπουν τις επενδύσεις τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.  

 «Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αθήνας θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών» ανακοίνωσε , ενώ σχετικά με το ζήτημα της ασφάλειας  ανέφερε:  «Θέλουμε μια Ελλάδα χωρίς φόβο… Δεν μπορεί η ίδια η Βουλή να βεβηλώνεται.  Δεν μπορεί η κυβέρνηση να ασχολείται με το πως θα πάρει άδεια από τη φυλακή ο Κουφοντίνας, ένας καταδικασμένος τρομοκράτης και δολοφόνος που δεν έχει μετανοήσει ποτέ για όσα έκανε».

Για την οικονομία ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε τέσσερις δέσμες μέτρων:  1. Διατήρηση του αφορολόγητου 2. Μείωση του πρώτου φορολογικού συντελεστή στο 9% για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ 3. Μείωση του φόρου των επιχειρήσεων από το 28% στο 20% 4. Μείωση και του ΦΠΑ.

Απευθυνόμενος στους  Γιώργο Πατούλη και Κώστα Μπακογιάννη ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης και επόμενος Δήμαρχος Αθηναίων και ότι τους περιμένει πολλή δουλειά.

«Σας καλώ σε εγρήγορση μέχρι την Κυριακή. Το μήνυμά μας πρέπει να φτάσει παντού. Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Τώρα είναι η ώρα. Ένα καθαρό αποτέλεσμα θα φέρει και καθαρή λύση. Το Περιστέρι έδειξε το δρόμο. Η αλλαγή θα έρθει μόνο με ψήφο στη ΝΔ. Η νίκη μας δεν θα είναι νίκη της ΝΔ αλλά όλων των Ελλήνων», κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top