Πολιτικές κόντρες για την επίθεση στη Βουλή

Τι δήλωσαν Γεροβασίλη και Δένδιας

Πολιτικές κόντρες ξέσπασαν για την επιδρομή αντιεξουσιαστών στη Βουλή, ύστερα και από την αποκάλυψη εγγράφων από τον Φρούραρχο της Βουλής προς την ηγεσία της Ελληνικής  Αστυνομίας,  με ημερομηνίες 13 και 15 Μαΐου 2019. 

Bίντεο ντοκουμέντο από το «ντου» των αντιεξουσιαστών στη Βουλή
 

Τα έγγραφα καταγράφουν την ανησυχία που υπήρχε για το ενδεχόμενο το κτίριο να γίνει στόχος καταδρομικής επίθεσης και γι’ αυτό τον  λόγο ζητήθηκαν  πρόσθετα μέτρα. 

Μπογιές στη Βουλή: Κακουργηματική δίωξη στον 36χρονο που συνελήφθη
 

«Ανεπαρκέστατο» χαρακτήρισε  πάντως τον Φρούραρχο ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Σταύρος Μπαλάσκας, ενώ από την πλευρά της η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη διαμήνυσε: «Στη Δημοκρατία οι παραβατικές συμπεριφορές αντιμετωπίζονται σύμφωνα με όσα ορίζει το δικαϊικό μας σύστημα».  

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας. «Αυτό που  είναι φανερό και στον τελευταίο πολίτη πια επι κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ τίποτε δεν γίνεται σεβαστό. Καταπατούνται βάρβαρα τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών» τόνισε ο κ. Δένδιας.   

«Θα έπρεπε να υπάρξει μια παραίτηση, θα ήταν αυτή του προέδρου της Βουλής, θα ήταν του Φρούραρχου, θα ήταν της υπουργού;» διερωτήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων Με Αναπηρία Ιωάννης Βαρδακαστάνης.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top