Τσίπρας: Δεν είναι παροχές τα μέτρα αλλά οι θυσίες που επιστρέφονται

«Τώρα έχει έρθει η ώρα των πολλών»

"Δεν είναι παροχές αυτά που δίνει σήμερα η κυβέρνηση, είναι οι θυσίες του λαού αυτές που επιστρέφονται”  τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.   

Σε ανθρώπινο κλοιό ο Τσίπρας στο Αγρίνιο από τη θερμή υποδοχή!

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή, σε συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας η κυβέρνηση έδωσε τη μάχη για την στήριξη της κοινωνίας και των αδύναμων και  ότι όλα αυτά τα πέτυχε η κυβέρνηση έχοντας απέναντι της όχι μόνο την τρόικα του εξωτερικού, αλλά και την "τρόικα του εσωτερικού".  

"Γεμίσατε την πραγματική πλατεία της Λάρισας, όχι την ιμιτασιόν και δίνετε μήνυμα νίκης την Κυριακή", είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στους πολίτες της Λάρισας, αφήνοντας αιχμές για τη συγκέντρωση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πλατεία  Ταχυδρομείου της ίδιας πόλης. 

"Ο κάμπος σήμερα ακυρώνει τις δημοσκοπήσεις της συμφοράς, δεν υπάρχει αμφιβολία μετά την παρουσία σας εδώ για το ποιος θα γελά και ποιος θα κλαίει το βράδυ της Κυριακής. Οι πολίτες σήμερα στέλνουν στα αζήτητα την προπαγάνδα των επιτελείων, τα ψέματα και την εικονική πραγματικότητα. Έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας, της κάλπης, της λαϊκής ετυμηγορίας" υποστήριξε.  

Είπε ακόμα πως ο λαός πως γνωρίζει "ποιος λεηλάτησε τις δυνατότητές του και ποιος χρεοκόπησε τη χώρα, ποιοι είναι αυτοί που ζητούν να ξαναγυρίσουν για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν" και ποιος έδωσε τη μεγάλη μάχη για να βγει η χώρα στο ξέφωτο”. 

"Ε λοιπόν εμείς εδώ, από τη Θεσσαλία τους λέμε: πάρτε το χαμπάρι. Τώρα αλλάξανε τα πράγματα. Στην Ελλάδα θα διοικούν οι πολλοί και θα υπακούνε οι λίγοι. Θα είναι κυρίαρχος ο ελληνικός λαός, θα είναι αυτός που δίνει εντολές. Γιατί έχει έρθει η ώρα των πολλών", ανέφερε, ενώ χαρακτήρισε εκ νέου την ψήφο στον  ΣΥΡΙΖΑ σαν ψήφο εμπιστοσύνης στο σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας και τα μέτρα ελάφρυνσης. 

Ο Α. Τσίπρας μίλησε για τη νέα οικονομική πολιτική που έχει εγκαινιάσει η κυβέρνηση μετά την έξοδο από τα μνημόνια, που θα παίρνει τα βάρη από τους πολλούς και που με δικαιοσύνη να μοιράζει τις δυνατότητες και τις ανάσες και τις ελαφρύνσεις. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top