Μητσοτάκης: «Η Πάτρα μίλησε – Δεν περιγράφω άλλο»

Ζήτησε θετική ψήφο στη ΝΔ από την Αχαΐα

«Δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση για να διαπιστώσει κανείς το ρεύμα για τη ΝΔ» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος  Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πάτρα όπου μίλησε σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση. «Η Πάτρα μίλησε… Δεν περιγράφω άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο  πρόεδρος της ΝΔ. 

Μητσοτάκης: Να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ

«Σε αυτή την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον. Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία» ανάφερε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν ανάμεσα στο  βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ. 

Oμιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής» σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ζήτησε επίσης τη θετική  ψήφο των πολιτών  για το καλύτερο μέλλον που όπως ανέφερε  εγγυάται η ΝΔ.

«Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές... Δε θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι «οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πεζοδρόμια και το άσυλο θα καταργηθεί». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top