Μητσοτάκης: Να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ

Παρέμβαση για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Βουλή

Το Ενετικό λιμάνι στα Χανιά επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ολοκληρώσει την περιοδεία του στην Κρήτη. Μίλησε για  την κρισιμότητα των εκλογών  και απευθύνθηκε στους αναποφάσιστους, ζητώντας μια καθαρή νίκη την Κυριακή  και στις τρεις κάλπες.

«Εμπρός να κάνουμε την Κρήτη γαλάζια, εμπρός για την νίκη της ΝΔ, εμπρος για  την αναγέννηση της Ελλάδας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος πρόσθεσε:     

«Ψηλά τις σημαίες  της ΝΔ ! Ψηλά τις σημαίες της Ελλάδας, γιατί η νίκη της ΝΔ είναι νίκη όλων των Ελλήνων». 

Κυριάκος Μητσοτάκης από Χανιά: «Να γίνει η Κρήτη γαλάζια!»
 

Το Ενετικό λιμάνι στα Χανιά βάφτηκε «γαλάζιο» για την ανοιχτή συγκέντρωσή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ιδιαίτερη πατρίδα του. «Άλλος παριστάνει το παιδί του λαού, και καταλήγει κρυπτόμενος σε κότερα και άλλος περπατά δίπλα σας σε Λευκά Όρη και Ψηλορείτη» τόνισε χαρακτηριστικά…  

Η επική ατάκα του Μητσοτάκη σε κουρείο στην Κρήτη που έγινε... viral
 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το τρίπτυχο του προγράμματος του για: 

•    Μειώσεις φόρων
•    Νέες δουλειές 
•    Ασφάλεια

O Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στα Χανιά 

Από μια γωνιά του λιμανιού μέσα στο πλήθος  η σύζυγός του Μαρέβα  τον χειροκροτούσε  την ώρα που αναφερόταν στις επιθέσεις που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Χυδαίες επιθέσεις με μαύρη προπαγάνδα με ψέματα, με απειλές, έτσι κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι πάνε στις εκλογές» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.     
 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ»

Στο επίκεντρο της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε το δίλημμα  των εκλογών, μίλησε για την χειρότερη κυβέρνηση που περάσει ποτέ και απευθύνθηκε στους αναποφάσιστους και στους νέους. «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλαρή ψήφο … Επιλέγουμε την αλήθεια ή το ψέμα, την προκοπή ή την καθήλωση, την ενότητα ή τον διχασμό, με τη ΝΔ του αύριο ή με τον ΣΥΡΙΖΑ του χθες, η Κρήτη έδωσε την απάντηση της με τη ΝΔ του αύριο» ανέφερε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ.   

Την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στο Περιστέρι και την Παρασκευή θα ολοκληρώσει την εκστρατεία του με ομιλία στην Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Στη Βουλή ο  Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι η ΝΔ έχει θέσει το  ζήτημα της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων στον ΟΗΕ και θα αναλάβει αντίστοιχη πρωτοβουλία στην Ευρωβουλή, ενώ άσκησε δριμύ α κριτική στην Τουρκία.

«Η αναγνώριση θα ήταν μια γενναία, απελευθερωτική και για τους ίδιους πράξη. Λυπάμαι που μένουν ακόμα εγκλωβισμένοι σε μια στρεβλή και παραμορφωτική ανάγνωση της ιστορίας».  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top