Επιμένει ο Κοτζιάς: Φασίστες με αποδοκίμασαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Η διαπλοκή τους πήρε υπό την προστασία της»

Επιμένει στους χαρακτηρισμούς «φασίστες» και «ακροδεξιοί» ο Νίκος Κοτζιάς, για αυτούς που τον αποδοκίμασαν στο Μόναχο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «χουντικούς» διαμαρτυρόμενους ομογενείς και εκπροσώπους μακεδονικών σωματείων, επανήλθε με ανάρτησή του στο twitter.

Ο κ. Κοτζιάς κάνει ξανά λόγο για φασίστες και ακροδεξιούς, ενώ ισχυρίζεται ότι «η διαπλοκή στην Ελλάδα τους πήρε υπό προστασία της».

«Χαμός» με τον Κοτζιά στο Μόναχο - «Βούλωσέ το χουντικέ» είπε σε Έλληνα!

«Βουλωσέ το χουντικέ»: Το επεισόδιο στο Μόναχο με τον Νίκο Κοτζιά

Το έντονο φραστικό επεισόδιο του Νίκου Κοτζιά με Έλληνες του Μονάχου, που διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας για την ελληνική εξωτερική πολιτική, στην οποία ο ίδιος ήταν ομιλητής.

«Ρήξη» Κοτζιά με Μαξίμου με βαριές αιχμές για τη μουσουλμανική μειονότητα

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ακούστηκε να λέει σε έναν από τους διαμαρτυρόμενους «βούλωσέ το και άκου χουντικέ», ισχυριζόμενος ότι απειλήθηκε νωρίτερα από το συγκεκριμένο άτομο.

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με απειλεί», είπε στον ομογενή ο κ. Κοτζιάς. «Δε σε απείλησα», του απάντησε από απόσταση εκείνος.

Η απάντηση Καμμένου στο εάν ο Thanassis είναι… ο Τσίπρας

«Δε φοβήθηκα το Στρατοδικείο στα 17 μου, θα φοβηθώ εσένα;», είπε ο πρώην ΥΠΕΞ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top