«Χαμός» με τον Κοτζιά στο Μόναχο - «Βούλωσέ το χουντικέ» είπε σε Έλληνα!

«Άναψαν τα αίματα» λόγω της διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Έντονο φραστικό επεισόδιο με Έλληνες του Μονάχου που διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών είχε ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, κατά τη διάρκεια  εκδήλωσης στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας για την ελληνική εξωτερική πολιτική, στην οποία ο ίδιος ήταν ομιλητής. 

Κατά την ένταση που επικράτησε ο κ. Κοτζιάς ακούστηκε να λέει σε έναν από τους διαμαρτυρόμενους «βούλωσέ το και άκου χουντικέ», ενώ δικαιολογήθηκε ότι προηγουμένως απειλήθηκε από το ίδιο άτομο.  Τα πνεύματα οξύνθηκαν συγκεκριμένα όταν έγινε αναφορά στη μήνυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων – ΠΟΣΠΜ και άλλων φορέων κατά του κ. Κοτζιά για εσχάτη προδοσία, με τον πρώην υπουργό Εξωτερικό να εκτιμά ότι κατ' αυτόν τον τρόπο απειλήθηκε και  να ζητά την απομάκρυνση των διαμαρτυρόμενων πολιτών από την αίθουσα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ   

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Μακεδόνων Μονάχου και ανάρτησε στο facebook  αναφέρει σχετικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε με τον  κ. Κοτζιά: 

«Σε μία από τις μικρότερες αίθουσες του ξενοδοχείου Eden Wolf και με την έντονη παρουσία οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε χθες Κυριακή 12.05.2019 ώρα 5μμ στο Μόναχο, η διάλεξη με ομιλητή τον τέως υπουργό εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από 3,5 περίπου ώρες.

Σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου Μακεδόνων Μονάχου και Περιχώρων έδωσε το παρόν εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του με τη Συμφωνία των Πρεσπών και θέτοντας αρκετά ερωτήματα στον υπουργό, πολλά από τα οποία δυστυχώς δεν απαντήθηκαν.

Κατά το τέλος των ερωτήσεων και ειδικότερα στην ερώτηση σχετικά με τη μήνυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων - ΠΟΣΠΜ και άλλων φορέων κατά του κ. Κοτζιά για εσχάτη προδοσία, τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τον υπουργό να χάνει παντελώς την ψυχραιμία του, να αποκαλεί ακροδεξιούς, φασίστες και χουντικούς τα παρευρισκόμενα μέλη του ΔΣ και τελικά να διατάσσει την απομάκρυνσή τους από την αίθουσα. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απαξιωτικές για μία διάλεξη διαλόγου. Κάτω από απειλές, γιουχαρίσματα και σπρωξίματα από παρευρισκόμενους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ,  μέλη του ΔΣ «πετάχτηκαν» με την κυριολεξία της λέξεως έξω από την αίθουσα.

Δυστυχώς η πάγια τακτική του κυβερνώντος κόμματος της «αλαζονικής φασιστοποίησης» όλων των διαφωνούντων επιβεβαιώθηκε χθες για ακόμα μια φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top