Εισηγήσεις στο Μαξίμου για εκλογές στις 23 Ιουνίου!

Ποιες είναι οι κινήσεις που δείχνουν προετοιμασία για βουλευτικές εκλογές

«Στις 23 Ιουνίου μην κανονίσετε κάτι» συμβούλευσε χαρακτηριστικά τους τηλεθεατές του Star η Κάτια Μακρή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Μάρα Ζαχαρέα, σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών την ίδια ημερομηνία.        

Συνέντευξη Τσίπρα στον Alpha με σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη

Όπως ανέφερε, παρά τις διαβεβαιώσεις που δίνει, ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις να πάει  οπωσδήποτε σε εθνικές εκλογές αν η διαφορά στις ευρωεκλογές είναι κάτω απο 5%., ενώ υπάρχουν συνεργάτες του που του λένε να στήσει κάλπες τον Ιούνιο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις 26 Μαΐου,  για να μην ρισκάρει ένα τυχαίο γεγονός (π.χ.μεγάλες  πυρκαγιές) το καλοκαίρι. 

Όπως υπενθύμισε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star,  ο Kυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε χθες σε εθνικές εκλογές σε τέσσερις εβδομάδες,  δείχνοντας και εκείνος την ημερομηνία της 23ης Ιουνίου. 

Κ.Μητσοτάκης: Αν ο Τσίπρας ηττηθεί στις ευρωεκλογές θα πρέπει να παραιτηθεί

Η κ. Μακρή τόνισε ότι πλέον η κυβέρνηση κάνει όλες τις κινήσεις προετοιμασίας:   

-Ψηφίζει τώρα τα μέτρα, καθώς  δεν εχει κάτι άλλο να δώσει αργότερα. 

-Επισπεύδει και τις αλλαγες στην ηγεσία της Δικαιοσύνης.

«Όλα αυτά συγκλίνουν στο ίδιο αποτέλεσμα: Ξεσκονίστε τις ταυτότητες και μην βιαστείτε να τις κρύψετε. Μάλλον θα τις ξαναχρειαστούμε σύντομα» κατέληξε η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top