Επεισόδιο με Πολάκη: Πήγε στο έδρανο Μητσοτάκη και του ζήτησε εξηγήσεις!

Πολάκης: Θα τα πούμε αύριο – Μητσοτάκης: Φύγε από εδώ

Πολάκης Μητσοτάκης

Πρωταγωνιστής ενός ακόμη επεισοδίου ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος  μόλις ο πρόεδρος της ΝΔ  ολοκλήρωσε την ομιλία του στην Ολομέλεια, πλησίασε τον έδρανο του Κυριάκου Μητσοτάκη και του…  ζήτησε εξηγήσεις!  

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης κατευθύνθηκε στο έδρανο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και χειρονομώντας ακούστηκε να λέει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr :  «Για τον φασισμό σου απάντησε ο Αλέξης. Για τα υπόλοιπα που είπες για μένα θα τα πούμε αύριο».

O Παύλος Πολάκης ενώ φαίνεται να ζητά εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τους βουλευτές της ΝΔ να διαμαρτύρονται     

 «Φύγε από εδώ» του απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ, με τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σηκώνονται από τα έδρανα και να ζητούν από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να παρέμβει, ο οποίος όμως είτε δεν αντιλήφθηκε το επεισόδιο  είτε δε θέλησε να δώσει συνέχεια…     

Τη δική του εκδοχή έδωσε με ανάρτηση στο facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος υποστήριξε ότι ανέφερε στον κ. Μητσοτάκη:

«Μόνο για τη λέξη φασίστας που είπες ότι είμαι, έπρεπε να πάρω το λόγο επί προσωπικού για να σου απαντήσω, γιατί για τα άλλα θα σου απαντήσω αύριο .Όμως επειδή με κάλυψε πλήρως με αυτά που είπε ο πρωθυπουργός γι΄ αυτό δεν ζήτησα το λόγο». 

Όσον αφορά την απάντηση Μητσοτάκη ανέφερε ότι ήταν : «Γιατί μου κουνάς το δάχτυλο,  πώς μου μιλάς έτσι;». 


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top