Συνεχίζεται το σκληρό ροκ για τη θαλαμηγό

Σκληρή αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ συνεχίζουν να προκαλούν οι διακοπές του πρωθυπουργού στην θαλαμηγό του εκλιπόντος εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Οι ολιγοήμερες διακοπές του Πρωθυπουργού στη θαλαμηγό Παναγόπουλου έγιναν τον Αύγουστο του 2018.

Την  Άνοιξη του 2019 η Κατερίνα Παναγοπούλου διορίσθηκε άμισθη σύμβουλος του πρωθυπουργού.  Ορίστηκε από την κυβέρνηση και  και πρέσβης εκ προσωπικοτήτων και στην  συνέχεια, ενώ προτάθηκε για ισόβιο μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. 

ΝΔ: ΩΜΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ OI  ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ

Για ωμή συναλλαγή μιλά η ΝΔ: «Αποκαλύπτεται και η ωμή συναλλαγή πίσω από τις χλιδάτες διακοπές που έκανε κρυπτόμενος ο κ. Τσίπρας. Με λίγα λόγια: “μου δίνεις τη θαλαμηγό σου, σε κάνω πρέσβη και αθάνατη”».

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΠΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό επί τούτου. Ο Τσίπρας δεν ζει τη ζωή των μεγιστάνων  όπως οι πολιτικοί μας αντίπαλοι» σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στον Real Fm.  

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ: ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ

Αποστάσεις κράτησε η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα. «Θα πρέπει να δηλώνουμε πού κάνουμε διακοπές εφόσον έχουμε θεσμικο ρόλο, για να μην υπάρχουν τέτοια ζητήματα» δήλωσε στον Σκάι.  «Εμείς με το λαό εσείς με τους λίγους, ε αυτό το αφήγημα καταστράφηκε  με την ιστορία την τελευταία» σχολίασε για το ζήτημα η Ντόρα Μπακογιάννη στο Open.  

ΚΝΕ ΓΙΑ Α. ΤΣΙΠΡΑ: «ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ;»

Η ΚΝΕ με ένα σποτ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι σε αντάλλαγμα για τις διακοπές στη θαλαμηγό μείωσε τις  εισφορές των εφοπλιστών.

«Έχει έρθει σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός, νομίζω  έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός» σχολίασε και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.   

Η εφημερίδα «Τα Νέα» αφήνει  υπονοούμενα και για διακοπές υπουργών  στην ίδια θαλαμηγό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top