Ξεστόμισε τη λέξη "ΣΥΡΙΖΑ" ο Μητσοτάκης κι "έπεσαν" τα φώτα

Το χιουμοριστικό στιγμιότυπο κατά την ομιλία του προέδρου της ΝΔ

«ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο πρόεδρος της ΝΔ και… χαλάει ο κόσμος! Αυτό φάνηκε στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, όπου μίλησε το Σάββατο ο κ. Μητσοτάκης. Μόλις ξεστόμισε τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ, τα πράγματα πήραν αστείες διαστάσεις. 

Διότι, ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυε τις βολές του εναντίον της κυβέρνησης και ξαφνικά με το που είπε το όνομα του κυβερνόντος κόμματος έσβησαν τα φώτα!

«Είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της κρίσης κι έσβησαν τα φώτα», είπε ο κ. Μητσοτάκης και το ακροατήριό του ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα. 

«Ο Τσίπρας φοβάται τις εκλογές»

Λίγο νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυε μύδρους εναντίον της κυβέρνησης, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ στις ευρωεκλογές. 

«Πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά στις 26 Μαΐου, να κάνει η πατρίδα μας νέο ξεκίνημα. Ο κ. Τσίπρας τις τρέμει τις εκλογές», είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην ομιλία του.

«Οι πολίτες θα πουν έως εδώ στην κυβέρνηση του ψέματος», ανέφερε και μίλησε για καθαρή νίκη της ΝΔ.

«Μια καθαρή νίκη της Ν.Δ στις Ευρωεκλογές, στις περιφερειακές κάλπες και στις δημοτικές εκλογές στους 3 μεγάλους δήμους, ένα μόνο θα σημάνει: Ότι οι Έλληνες αξίζουμε μια χώρα περήφανη. Με λιγότερους φόρους και περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Με ενότητα και με ασφάλεια για όλους. Με πραγματική ελπίδα. Την ελπίδα της αλήθειας. Την ελπίδα της ευθύνης. Την ελπίδα της αξιοκρατίας. Στις 26 Μαΐου, οι πολίτες θα πουν με την ψήφο τους «ως εδώ» στην κυβέρνηση του ψέματος και της αποτυχίας. Θα αφήσουν οριστικά στο χθες αυτούς που έφεραν μιζέρια, καθήλωση και εθνική ταπείνωση», τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

«Η χώρα δεν αντέχει να σέρνεται άλλο με έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα διαχειρίζεται απλά το τέλος του. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της κρίσης. Γι' αυτό και θα είναι κόμμα μιας χρήσης», τόνισε ο ο Κυρ. Μητσοτάκης.

«Χωρίς άποψη για την Ευρώπη του αύριο, δεν τολμά να υπερασπιστεί ούτε καν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της. Προτιμά να συμπαραστέκεται στον Μαδούρο που τσακίζει κάτω απ' τα τανκς πολίτες που τρέφονται πλέον με ζωοτροφές», είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης, επικρίνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top