Απίστευτες εικόνες από την «επιδρομή» σε γραφείο βουλευτή της ΝΔ

Του πήραν το laptop και έκαναν ζημιές χιλιάδων ευρώ

Αλγεινή εντύπωση  προκαλούν οι εικόνες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Star από την επιδρομή κακοποιών στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Μπούρα. Οι δράστες γκρέμισαν ακόμη και τις πόρτες, ενώ διέρρηξαν άλλα τέσσερα διαμερίσματα. 

«Σμπαράλια, τέτοια μανία!» δηλώνει ο κ. Μπούρας στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου. Ήταν τέτοια η μανία των κακοποιών που εκτός από τις πόρτες, γκρέμισαν ακόμη και τον τοίχο για να μπορέσουν να τρυπώσουν στο  πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ομόνοια. 

Μέχρι και τον τοίχο γκρέμισαν για να μπουν στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ!  

 «Όλα αυτά τα ξεκόλλησαν, μέχρι και τα πυράκια έσπασαν» είπε στην κάμερα του Star o κ. Μπούρας δείχνοντας τις ζημιές που προκάλεσαν οι κακοποιοί.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η επιδρομή των διαρρηκτών έγινε  το μεσημέρι της  Πρωτομαγιάς.  Οι ζημιές σε αρκετά γραφεία είναι σημαντικές. 
«Με κλοτσιές προφανώς και με τον πυροσβεστήρα» δηλώνει ένοικος της πολυκατοικίας για το πώς μπήκαν μέσα. Ο ίδιος προσθέτει ότι  επειδή φοβήθηκαν  μήπως ήταν ακόμη μέσα, ειδοποίησαν την αστυνομία και  πήγαιναν  όροφο - όροφο κάνοντας αυτοψία για το τι έχει γίνει.  

«Η εγκληματικότητα, ας λένε κάποιοι, δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε. Χρειάζεται καλύτερη αστυνόμευση, να νοιώθει ο άλλος ότι υπάρχει αστυνομία δίπλα του» επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ. 

Από το πολιτικό γραφείο οι δράστες άρπαξαν μερικά κέρματα  και ένα laptop που περίεχε σημαντικά αρχεία του βουλευτή και έφυγαν αφήνοντας πίσω τους ζημιές χιλιάδων ευρώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top