Πολιτική κόντρα στην Ελλάδα για τις εκλογές στην Ισπανία

Η απάντηση του Άδωνη στον Τσίπρα - Τι δήλωσε η Γεννηματά

Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης έγιναν στην Ελλάδα τα αποτελέσματα των ισπανικών   εκλογών. 

Η επικράτηση των Σοσιαλιστών στη Μαδρίτη στάθηκε η αφορμή να βγουν τα μαχαίρια στην Αθήνα για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, λιγότερο από ένα μήνα πριν από τις κάλπες του Μαΐου 

«Η επικράτηση των προοδευτικών δυνάμεων στην Ισπανία και η κατάρρευση του δεξιού PP είναι μήνυμα ελπίδας. Ας μη βιάζονται κάποιοι να προκαταλάβουν την επικράτηση της δεξιάς στην Ευρώπη» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας στο twitter. 

Τσίπρας: Μήνυμα ελπίδας η νίκη των προοδευτικών δυνάμεων στην Ισπανία

Αλλά  και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προέβλεψε ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του υποψήφιου του ΕΛΚ για την Κομισιόν Βέμπερ, ενώ έριξε το γάντι στη Φώφη Γεννηματά με αφορμή την άνοδο της ακροδεξιάς.

H απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ  από τη ΝΔ ήρθε δια στόματος Άδωνη Γεωργιάδη:  

«Παρακολουθώ από το πρωί τους πανηγυρισμούς των Συριζαίων για το αποτέλεσμα των ισπανικών Εκλογών, δηλαδή για το ότι ο εκεί Σύριζα έχασε -7% που πήγε όλο στο εκεί ΠΑΣΟΚ. Και που η εκεί Χρυσή Αυγή πήρε 10% από την εκεί ΝΔ... Άβυσσος η ψυχή τους ειλικρινά...». 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από την πλευρά της πυροβολεί και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά και τονίζει:  «Η νίκη των Σοσιαλιστών στις εκλογές στην Ισπανία αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για την προοδευτική Αλλαγή στην Ευρώπη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top