Ανάσταση στην Καρδιανή της Τήνου για Κυριάκο - Μαρέβα και Δάφνη

Το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ: Η σκέψη μας σε όσους πέρασαν δύσκολα

Στο χωριό Καρδιανή της Τήνου παρακολούθησε την Ακολουθία της Ανάστασης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Δάφνη ευχήθηκαν «Xριστός Aνέστη» στους κατοίκους του χωριού και στους επισκέπτες που είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό της  Αγίας Τριάδας, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί «διατηρητέο μνημείο» από το Υπουργείο Πολιτισμού. 

«Ελληνίδες και Έλληνες, σε όλη τη χώρα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου και το Άγιο Πάσχα. Παίρνουμε δύναμη από την πίστη μας, από τη νίκη της ζωής, του φωτός, της ελπίδας», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για το Πάσχα.

«Η σκέψη μας σήμερα είναι σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα και ιδίως σε όσους πέρασαν πιο δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Και το μήνυμα προς όλους είναι ότι ο Γολγοθάς για την πατρίδα μας τελειώνει. Είμαστε λίγο πριν το πέρασμα σε μία νέα πιο αισιόδοξη εποχή. Με αλληλεγγύη, ομοψυχία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των Ελλήνων θα τα καταφέρουμε», τονίζει επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Ο κ. Μητσοτάκης καταλήγει στο μήνυμά του: 

«Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και κάθε καλό στις οικογένειές σας. Εύχομαι το φως της Ανάστασης να δείξει τον δρόμο για μια πιο φωτεινή, για μια καλύτερη Ελλάδα. Χριστός Ανέστη!».

 

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

Με την οικογένειά της και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά έκανε Ανάσταση στον  Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας.

Απο την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λειβαδιά, έστειλε το μήνυμά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.  «Η πραγματική Ανάσταση για τον λαό μας θα έρθει όταν αυτός αποφασίσει να βαδίσει στο δρόμο της ελπίδας, στο δρόμο του αγώνα, για να απαλλαγεί από τον Γολγοθά που του επιβάλλουν η ΕΕ, το κεφάλαιο, τα κόμματά τους» τόνισε ο ΓΓ του ΚΚΕ.  
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top