Παυλόπουλος μετά την Ανάσταση: Να υπερασπισθούμε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα

Τι δήλωσε από την Καλαμάτα για τον κίνδυνο του λαϊκισμού και του ρατσισμού

Στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, στην Καλαμάτα, παρακολούθησε την Ακολουθία της Ανάστασης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. 

Κατά  τη δήλωσή του μετά την Ανάσταση ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε το φως της Ανάστασης να φωτίσει τον ελληνικό λαό αλλά και τους ευρωπαίους πολίτες  «ώστε με την ετυμηγορία τους να υπερασπισθούν το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα έναντι των μορφωμάτων λαϊκισμού και ρατσισμού που το επιβουλεύονται» 

Συγκεκριμένα ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε: 

«Χριστός Ανέστη! 

Εύχομαι το άφατο Θαύμα και το ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει τον Λαό μας και το Έθνος μας στην πορεία μας για την εκπλήρωση της Ιστορικής μας Αποστολής. Ιδίως δε για την, υπό όρους αρραγούς ενότητας, υπεράσπιση της Πατρίδας, των Εθνικών μας Θεμάτων και των Εθνικών μας Δικαίων, καθώς και για την πρόοδο και ανάπτυξη του Τόπου, με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της Δικαιοσύνης, κατ’ εξοχήν δε της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. 

Εύχομαι, επίσης, το άφατο Θαύμα και το ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει τους Πολίτες της Μεγάλης Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας, ώστε με την ετυμηγορία τους να υπερασπισθούν το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα έναντι των μορφωμάτων λαϊκισμού και ρατσισμού που το επιβουλεύονται, έχοντας πάντα κατά νου ότι αυτά επιβουλεύονται, κατ’ ουσίαν και κατ’ αποτέλεσμα, τον Άνθρωπο, την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. 

Χρόνια Πολλά!»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top