Μακρύ χέρι της Άγκυρας στις ευρωεκλογές με μειονοτικό κόμμα στην Ελλάδα

Συμπόρευση μουσουλμάνων, φιλοσκοπιανών και Αλβανών εθνικιστών!

Μειονοτικό κόμμα, με έδρα την Κομοτηνή κατεβαίνει στις ευρωεκλογές του Μαΐου, όπως αποκαλύπτει το  ρεπορτάζ  της Κάτιας Μακρή για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Τα στελέχη του αυτοπροσδιορίζονται σαν «τουρκική μειονότητα»  και ρίχνουν δίχτυα στους φανατικούς φιλοσκοπιανούς και τους θήλακες των Τσάμηδων στην Ελλάδα. 

ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ, ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο  έκπτωτος Παπα- τσαρκνιάς, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί φωνάζει ότι είναι «Μακεδόνας», να «φλερτάρει» με τους μουφτήδες σε εκδήλωση του μειονοτικού κόμματος της Κομοτηνής. Και δεν αρνείται ότι συζητούν.

ΠΑΠΑ-ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ : "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ  ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ"

«Συμμετείχα πριν από δύο χρόνια σε ένα συνέδριο που είχε κάνει η μεγάλη ευρωπαϊκή κίνηση για τις μειονότητες. Όπως εμείς είμαστε εθνική μακεδονική μειονότητα, έτσι κι αυτοί θέλουν να αποκαλούνται Τούρκοι. Για μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού έτσι αισθάνονται , είναι αυτοπροσδιορισμός, να τους λέμε Τούρκους….. Δε θα ήταν κακό να υπάρχει μία σύμπραξη για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Όταν η ίδια η Ελλάδα αρνείται, εγώ δεν το βρίσκω κακό» δηλώνει ο Παπα-Τσαρκνιάς.  

ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

Όλα τα οργανώνει το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως δηλώνει ο Άγγελος Συρίγος, αναπληρωτής καθηγητής  Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄Αθήνας οι μουσουλμάνοι της Θράκης που συμμετέχουν στις διεργασίες αυτές είναι το «τουρκόψυχο τμήμα της μειονότητας» και «το μακρύ χέρι της Άγκυρας στην περιοχή», οι οποίοι έχουν μια συγκρουσιακή στάση. «Προέρχονται από το βαθύ κράτος  της Τουρκίας που επιδεικνύει τη δύναμη του» επισημαίνει  ο κ. Συρίγος. 

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… 

Χαρακτηριστικό είναι ότι από τους 11 υποψηφίους που έχουν ανακοινωθεί, μόνο ο ένας έχει τελειώσει ελληνικό Πανεπιστήμιο. Οι άλλοι 10 έχουν σπουδάσει όλοι στην Τουρκία!  

«Αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Τούρκοι» δηλώνει  ο Χουσεΐν Μπαλτατζή, γιατρός και  υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας. 

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: "ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ"

«Κάποιοι επιχειρούν να χειραγωγήσουν πολιτικά τη μειονότητα και βάζουν διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος» δηλώνει στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star o υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νομό Ροδόπης και επίκουρος καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top