"Λεφτά υπάρχουν" για τον Παππά: 630.000 ευρώ σε ταινία του Γαβρά!

Με πρωταγωνιστικές μορφές Τσίπρα και... Βαρουφάκη

Παχυλή χρηματοδότηση από την κυβέρνηση για τη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά, που ασχολείται με τα όσα συνέβησαν το 2015, με πρωταγωνιστικές μορφές τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάννη Βαρουφάκη. 

Την ώρα που τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα και όπως λένε οι πληροφορίες βρίσκονται στο σημείο των διαπραγματεύσεων με το ΔΝΤ, έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Παππάς υπέγραψε επιχορήγηση, όπως μετέδωσε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 630.000 ευρώ! 

Το γεγονός έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια αφού είναι περίεργο να χρηματοδοτείται η ταινία που ουσιαστικά αποτυπώνει όσα έγιναν το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ , υπό το πρίσμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Είναι η δική του άποψη για το πώς μπήκαν τα capital control και πώς έγινε η στροφή στο δημοψήφισμα. Πολλοί αναρωτιούνται μάλιστα αν αυτό γίνεται για να λειάνουν τις γωνίες στο σενάριο. 

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Γιάνη Βαρουφάκη υποδύεται ο Χρήστος Λούλης και τον Αλέξη Τσίπρα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο Νίκος Παππάς πάντως σε ανακοίνωσή του διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε λογοκρισία στο σενάριο  της ταινίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top