Σάλος από διπλοπαρκάρισμα συνεργατών της Φωτίου σε ράμπα τυφλών!

Τι δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός για το περιστατικό

Σάλο προκάλεσε στα social media η δημοσίευση φωτογραφιών με δύο Van  συνεργατών της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Θεανώς Φωτίου, να  έχουν σταθμεύσει έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, πάνω σε λωρίδα όδευσης τυφλών! 

Η καταγγελία έγινε από τον δημοτικό σύμβουλο Αναστάσιο Τελίδη, ο οποίος ανάρτησε στο Facebook τη σχετική  φωτογραφία έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. 

 

Απάντηση στην καταγγελία έδωσε η Θεανώ Φωτίου, η οποία βρέθηκε την Τρίτη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τη συνάντησή της  με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Η κ. Φωτίου, εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό το οποίο χαρακτήρισε ατυχές, αλλά  διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για οχήματα που χρησιμοποίησε για τις μετακινήσεις της.

«Πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός. Θέλω, όμως, να διευκρινίσω, για να αποφευχθούν ενδεχόμενες παρεξηγήσεις, πως δεν πρόκειται για οχήματα που χρησιμοποίησα για τις μετακινήσεις μου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά με όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας», τόνισε η αναπληρώτρια  υπουργός. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top