Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εισέπραττε παράνομα σύνταξη και την έκαναν διοικήτρια!

Καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για Νοσοκομείο της Πάτρας

Εργαζόταν στο Νοσοκομείο Πατρών και εισέπραττε παρανόμως επί 22 χρόνια τη σύνταξη του πατέρα της. Οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο 106.000 ευρώ. Όταν το 2014 υπέβαλε αίτηση συνταξιοδότησης η εφορία το ανακάλυψε και της όρισε να δίνει το ¼ του εισοδήματός της δηλαδή 266 ευρώ τον μήνα.  Αλλά με το που εξελέγη η νέα κυβέρνηση το 2015 αποφάσισε να την…. επιβραβεύσει για την εξαπάτηση του Δημοσίου! Την τοποθέτησε  διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών και ο μισθός της εκτοξεύτηκε!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ : "ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ"

Ο  Μιχάλης Γιαννακός, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ),  καταγγέλλει για το ίδιο  ζήτημα:  «Ο μισθός της ήταν 2.100 ευρώ τον μήνα και όμως η εφορία Πατρών που άλλους τους ξεσκίζει δεν έκανε τίποτα για να εισπράξει τα χρήματα αυτά.  Συνέχισε να της παρακρατείται από τον μισθό της διοικήτριας  266 ευρώ τον μήνα. Εάν δεν ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θα είχε καταλήξει κατηγορούμενη στα δικαστήρια με ποινή φυλάκισης πολύ μεγάλη».  

ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΕΠΙ ΔΥΟ  ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ 

Η προνομιακή της μεταχείρισή όμως δεν σταματάει εκεί! Τον Μάιο του 2017 το Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος στο οποίο ήταν διοικήτρια, συγχωνεύτηκε με Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Αλλά μόνο κτιριακά! Έτσι,  στο ίδιο ακίνητο υπήρχαν δύο διοικητές, δύο υπηρεσίες, διπλό κόστος, διπλή γραφειοκρατία!

 ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΦΩΤΗΛΑΣ: "Η ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ"

 «Είχα κάνει ερώτηση για το θέμα.  Πληροφορήθηκα ότι η κυρία Μαρστούκα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Πάτρα με παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.» δηλώνει στο Star ο βουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Φωτήλας, για την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.   
Η  ίδια ένα χρόνο πριν ισχυριζόταν ότι από παράλειψη του Δημοσίου εισέπραττε η ίδια την σύνταξη που έπρεπε να εισπράττει η μητέρα της

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ:  "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ "ΚΛΟΠΗ" ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ"

Η αναπληρώτρια  Διοικήτρια μετέπειτα του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Best της Πάτρας:   
«Βρίσκομαι αντιμέτωπη με αήθη επίθεση από συνδικαλιστές που ανακάλυψαν την λέξη «κλοπή» τα τελευταία τρία χρόνια που κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και σφύριζαν αδιάφορα για την κλοπή που επί χρόνια συνέβαινε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στο «Ερρίκος Ντυνάν», στην NOVARTIS». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top