Μπόλαρης για τις όμορφες συνεργάτιδες: Τις επιλέγω με κριτήριο τα 3 Ε

«Δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν στο σπίτι τους» δήλωσε

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης πέρασε στην αντεπίθεση μετά τα ποικίλα σχόλια που προκάλεσε η δημοσιοποίηση τολμηρών φωτογραφιών της γραμματέως του Θωμαρίτας Καλδάρα. Ο Θεσσαλονικιός πολιτικός έχει προσλάβει όμως στο γραφείο του και δεύτερη καλλονή!  

Παραιτήθηκε η γραμματέας του Μπόλαρη μετά τις αισθησιακές φωτογραφίες!

«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα 3 Ε. Το πρώτο Ε είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα,  με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιων λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών στον Real Fm.

Και πρώην Σταρ Ελλάς στο γραφείο του Μπόλαρη!

ΘΩΜΑΡΙΤΑ ΚΑΛΔΑΡΑ: ΑΠΟ PERSONAL TRAINER ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ

Η πληθωρική Θωμαρίτα Καλδάρα εκτοξεύτηκε από personal trainer σε θέση γραμματέως στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και από εκεί στις 16 Ιανουαρίου του 2019 αποσπάστηκε στην καρδιά της διπλωματίας, στο Υπουργείο Εξωτερικών. 

Η ΘΩΜΑΡΙΤΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ

Η Θωμαρίτα Καλδάρα παραιτήθηκε από τη θέση της μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε από την δημοσιοποίηση πλήθους τολμηρών φωτογραφιών της που η ίδια αναρτούσε στα social media. Κλείδωσε τον λογαριασμό της και πέρασε στην επίθεση. 

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η Θωμαρίτα Καλδάρα δεν ήταν η μοναδική εντυπωσιακή πρόσληψη του Μάρκου Μπόλαρη, μία εβδομάδα πριν, στις 7 Ιανουαρίου το κατώφλι του υπουργικού γραφείου πέρασε και η Στάρ Ελλάς 2002 Λένα Παπαρηγοπούλου

Η καλλονή Λένα Παπαρηγοπούλου έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό από το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας. Σχετικό δηλαδή με το αντικείμενό της στο Υπουργείο Εξωτερικών που έχει στην αρμοδιότητά του τη θρησκευτική και εκκλησιαστική διπλωματία.

ΜΠΟΛΑΡΗΣ: ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους» δήλωσε πάντως ο κ. Μπόλαρης στον Real Fm για το ίδιο θέμα. 
Ο υφυπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι και οι δύο είναι έμπειρες υπάλληλοι που έχουν εύσημα από τις υπηρεσίες τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top