Ελλάδα και Κύπρος "ξεψαχνίζουν" τον Πετσίτη

Αλλά ο ίδιος συνεχίζει τη «ντόλτσε βίτα»

Οι εποπτικές αρχές τον «ξεψαχνίζουν» σε Ελλάδα και Κύπρο. Όμως ο Μανώλης Πετσίτης, ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου ΔΕΠΑ και των 120 εκ. ευρώ που χρωστούν στην επιχείρηση τα ELFE, δεν πτοείται και συνεχίζει την όψιμη bon viveur ζωή του!   

Πολιτική κόντρα για τον Πετσίτη

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΤΣΙΤΗ

Σύμφωνα με το newsbomb.gr το έγγραφο της Κυπριακής Μονάδας Αδικημάτων Συγκάλυψης,  δείχνει ότι η επικεφαλής εισαγγελέας Εύα Ρωσσίδου - Παπακυριακού ψάχνει σε ποιες εταιρίες εμπλέκεται ο Πετσίτης. 

Ο Μανώλης Πετσίτης, ύστερα από την αποκάλυψη για την εξπρές αναρρίχηση του στα πλέον  ακριβοπληρωμένα πόστα της εταιρίας  ELFE, ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο.  

ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΠΕΤΣΙΤΗ

Στην Αθήνα ωστόσο η θύελλα που προκαλεί ο έως πρότινος στενός φίλος του Νίκου Παππά, φουντώνει.

Όλη αυτή η παραφιλολογία γίνεται για λόγους πολιτικών εντυπώσεων και αντιπερισπασμού» σχολίασε στο Action 24 η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μαριζλίζα Ξενογιαννακοπούλου.  

Από την πλευρά της ΝΔ, ο υποψήφιος βουλευτής της στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών Θόδωρος Ρουσόπουλος δήλωσε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό: «Το γεγονός είναι ότι ο άνθρωπος που εξέταζε την υπόθεση μετατέθηκε και υποβαθμίστηκε απο την προϊσταμένη του, την κ. Ζαϊρη. Ας κρίνει ο λαός». 

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ "ΚΑΡΦΙΑ" ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Στον ΣΥΡΙΖΑ, η υπόθεση προκαλεί πλέον και εσωκομματικές αναταράξεις, με τον βουλευτή του Σάκη Παπαδόπουλο να δηλώνει στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6»:     

«Να δοθούν εξηγήσεις από εκείνους που τον είχαν στενό φίλο μέχρι τώρα… Θα πρέπει να το εξετάσουμε, αν αυτός εκμεταλλεύτηκε τις στενές σχέσεις που είχε για κάποιο διάστημα με κυβερνητικά στελέχη». 

Η έρευνα για τον Μανώλη Πετσίτη συνεχίζεται και από την ελληνική Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος. 

Αρχή για το Ξέπλυμα: Διερευνούμε στην Κύπρο τον ρόλο Πετσίτη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top