Υποψήφιος στην Κεντρική Μακεδονία ο Άγγελος Χαριστέας

Ποιοι άλλοι γνωστοί αθλητές κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004, Άγγελος Χαριστέας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει παίξει σε Άρη, Βέρντερ Βρέμης και Άγιαξ και είναι πλέον 39 ετών, θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Απόστολος Τζιτζικώστας Αλληλεγγύη», του νυν Περιφερειάρχη.

Ο κ. Χαριστέας δεν είναι ο μόνος πρώην αθλητής που περιλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια του Απόστολου Τζιτζικώστα, αφού κατεβαίνουν και ακόμη τρεις βετεράνοι των γηπέδων: ο πρώην παίκτης Ηρακλή και ΠΑΟΚ, Λάκης Παπαϊωάννου , ο πρώην παίκτης του Άρη, Ντίνος Κούης, και ο πρώην καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος.

Δεν είναι αυτοί όμως οι μοναδικοί υποψήφιοι από τον χώρο του αθλητισμού στις ερχόμενες  εκλογές (ευρωεκλογές ή αυτοδιοικητικές). 

-Ο ασημένιος ολυμπιονίκης του τάε κβο ντο Αλέξανδρος Νικολαϊδης   θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

- Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, η πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή των ελληνικών γηπέδων, μέλος και αυτός της χρυσής ομάδας του 2004 θα δοκιμαστεί στο γήπεδο της πολιτικής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα με τον Κώστα Μπακογιάννη.

-Ο Σπύρος Λιβαθινός,  μια από τις κορυφαίες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου για δυο δεκαετίες , προσδοκά να είναι ο επόμενος δήμαρχος  Μαραθώνα.

-Μετά τις νίκες με τα χρώματα της Εθνικής, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίστα, κατεβαίνει στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού,   ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. 
 

O Γιούρκας Σεϊταρίδης θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα

Υποψήφια με τον κ. Τζιτζικώστα θα είναι η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, η οποία είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο ως υπεύθυνη ανασκαφών το 2012 στον Τύμβο Καστά, που αποκάλυψε το σπουδαίο μνημείο της Αμφίπολης, αλλά και η χρυσή Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Το μυστικό της Αμφίπολης – Πού κοιτά η είσοδος του Τύμβου Καστά

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε τον συνδυασμό του

Υποψήφιοι με τον συνδυασμό του νυν Περιφειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι αρκετοί πρώην αθλητές / Φωτογραφία από Eurokinissi

Το σήμα και οι υποψήφιοι της παράταξης του κ. Τζιτζικώστα, «Αλληλεγγύη», παρουσιάστηκαν χθες στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top