Η απάντηση της Άγκυρας: «Δεν παρενοχλήσαμε τον Έλληνα Πρωθυπουργό!»

«Οι ισχυρισμοί του Αλέξη Τσίπρα δεν ισχύουν»

Δείτε τις πρωινές δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού από το Αγαθονήσι

Μέσω πηγών ασφαλείας απαντούν οι Τούρκοι στη σημερινή καταγγελία του Αλέξη Τσίπρα ότι τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο Σινούκ που τον μετέφερε στο Αγαθονήσι, ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Δείτε ολόκληρο το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

«Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια παρενόχλησης του Έλληνα πρωθυπουργού από τα τουρκικά μαχητικά, τα αεροσκάφη μας έκαναν τα συνηθισμένα τους καθήκοντα» αναφέρουν οι τουρκικές πηγές και τα ΜΜΕ.

Παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Τσίπρα τουρκικά F16!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το Αγαθονήσι, τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο που τον μετέφερε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κάνει ελιγμούς. 

Στο Αγαθονήσι ο Τσίπρας για την 25η Μαρτίου

Στη συνέχεια έδωσε ηχηρή απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις λέγοντας: «Πριν από λίγο είχα την τιμή να με υποδεχθούν κατά την άφιξή μου εδώ στο Αγαθονήσι, και κάποια μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας. Φαίνεται, ένεκα της ημέρας ήθελαν να συμμετάσχουν και αυτοί στον εθνικό μας εορτασμό. Ανάγκασαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινα σε κάποιους χαμηλούς ελιγμούς μέχρις ότου τα ελληνικά μαχητικά, όπως πάντα γίνεται να αναχαιτίσουν τις δυνάμεις που παραβίασαν τον εθνικό μας εναέριο χώρο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top