Απομονωμένος ο Ερντογάν «βρυχάται» - Τι σημαίνει για τα εθνικά συμφέροντα

Δεν είναι καν καλεσμένος στο ενεργειακό πάρτι που γίνεται γύρω του

Απομονωμένος ο Ερντογάν «βρυχάται». Τι σημαίνει αυτό για τα εθνικά συμφέροντα εξήγησε η Κάτια Μακρή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο Τούρκος Πρόεδρος είναι «στα σχοινιά» καθώς γίνεται ένα ενεργειακό πάρτι γύρω του κι αυτός δεν είναι καν καλεσμένος. Την ίδια ώρα, όλοι του επιτίθενται. 

«Η Μογκερίνι, η Ευρώπη δηλαδή, του έκλεισε την πόρτα. Ο Τραμπ τον “πυροβολεί”, ο Ισραηλινός Νετανιάχου προχθές τον είπε «τύραννο» και σήμερα “δικτάτορα”. Ο μόνος του σύμμαχος είναι ο Πούτιν αλλά από αυτόν δεν κερδίζει κάτι πρακτικό» είπε η Κάτια Μακρή και πρόσθεσε ότι η Αθήνα που το βλέπει αυτό, ανησυχεί και προσπαθεί να τον χειριστεί. 

«Προχθές ψηφίσαμε υπέρ της ευρωπαϊκής του πορείας για να του δείξουμε ότι εμείς θέλουμε αυτόν τον δρόμο. Από την άλλη όμως, ο κ.Κατρούγκαλος διεμήνυσε στον Τσαβούσογλου ότι με αυτή σας τη συμπεριφορά δεν προχωράμε σε Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας» σημείωσε η δημοσιογράφος, υπογραμμίζοντας ότι ο Ερντογάν είναι σαν πληγωμένο θηρίο και άρα επικίνδυνος.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top