Νέος τρικούβερτος καβγάς μεταξύ Γεωργιάδη και Πολάκη

Κόντρα εφ' όλης της ύλης στη Βουλή

Καβγάς εφ' όλης της ύλης ξέσπασε στη Βουλή μεταξυ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη:  Απο την τιμολόγηση των φαρμάκων έως τη Ρένα Δούρου και τις ευθύνες για το Μάτι. 

«Η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ διώκεται για 100 θανάτους εξ αμελείας.  Αυτήν  κατεβάζετε για περιφερειάρχη Αττικής και εξακολουθείτε να την έχετε» ανέφερε ο κ Γεωργιάδης για να απαντήσει ο Παύλος Πολάκης:  

«Όταν μαντρώνατε τα ρέματα και έκλειναν τις παραλίες κυβερνούσε η παράταξή σου και η παράταξη του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε σε αυτό τον κακό χαμό». 

ΠΟΛΑΚΗΣ:ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ Ν.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο κ. Πολάκης πρόσθεσε σε μια αιχμή για τον Νίκο Γεωργιάδη:  «Να έχετε το θάρρος στη ΝΔ να πείτε μια κουβέντα για αυτόν που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικους. Για αυτόν έχετε πιει το αμίλητο νερό.  

ΑΔΩΝΙΣ:Η ΝΔ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ Ν.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ

«Όταν ασκήθηκε δίωξη στον κ. Νίκο Γεωργιάδη σε διάστημα δέκα λεπτών είχε διαγραφεί απο τη ΝΔ. Τώρα που ασκήθηκε δίωξη στην κ. Δούρου εσείς βγαίνετε και την υποστηρίζετε» απάντησε αυτή τη φορά από την πλευρά της ΝΔ ο αντιπρόεδρος του κόμματος       

ΠΟΛΑΚΗΣ: ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης ζήτησε από τον κ. Γεωργιάδη: «Σεμνά οι τόνοι της φωνής, χαμηλά τα χέρια και τα δάχτυλα, όταν μιλάτε σε μια παράταξη η οποία την ηθική της δεν τη διαπραγματεύεται». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top